Terug

Recensies Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher)

8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 199 recensies
Alleen gasten die naar het restaurant zijn gegaan nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, kunnen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Koen K.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Eten was van prima kwaliteit. Jammer dat je bij de Ah-restaurantactie geen keuze hebt tussen verschillende gerechten per gang. Wel fijn dat ze het dessert aanpasten op eigen verzoek.

 2. Troos.haarlem R.
  • 22 recensies
  9,5/10

  Uitstekend gedineerd met AH/Iens bon. Heerlijk driegangenmenu, wat uitgebreid werd toegelicht door bediening. Zeker aanbevelingswaardig voor AH/IENS bonhouders. Heerlijk wijntje erbij en na genoten te hebben van voortreffelijk voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, afgesloten met koffie en cappuccino.

 3. H.A. S.
  • 2 recensies
  8/10

  Gebruik gemaakt van de AH dinerbon. Prima diner. Heerlijk gegeten.

 4. Jill W.
  • 1 recensie
  9/10

  Een heel sfeervol restaurant met vriendelijke bediening. Wij waren er op een maandagavond dus was het niet erg druk. Gemoedelijk sfeer, goed eten. Het AH menu was niet zomaar een goedkoop samegesteld iets, maar een weerspiegeling van de eigen kaart, op z'n manier dat je meteen denkt: hier komen wij terug. Top!

 5. Ireneroosblok R.
  • 5 recensies
  5/10

  het hoofdgerecht was smakeloos hetgeen door de bediening bij navraag in de keuken ook volledig werd erkend

 6. Frans S.
  • 3 recensies
  8/10

  De verrassingsmenu's van de chef zijn heerlijk. De menu kaart zelf heeft niet al te veel gerechten. Bediening vrien- delijk en correct. Speciale pluim voor Ronald Brink.

 7. • 1 recensie
  7/10

  Biefstuk niet altijd even goed (soms wat taai). Eerste avond moest ik tijd wachten tot er iemand kwam om me de tafel te wijzen. Gerechten zonder bijgerechten (friet/aardappel/groente) daarom zat ik niet snel vol. Verder erg aardig personeel, en kreeg je snel je eten.

 8. Frits H.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Een restaurant waar wij vaker komen. Er werd prima ingespeeld op het glutenvrije dieet van mijn vrouw. Goede kwaliteit, De bediening was informeel en correct.

 9. fjs1
  • 8 recensies
  9,5/10

  lekker eten, uitstekende service, veel kennis van de wijnen. Alleen het schaaltje zoetigheid bij de koffie vind ik wat minder. Liever 1 goede bonbon.

 10. A.I.I. L.
  • 1 recensie
  9/10

  We hebben hier heel gezellig gegeten. De borden zijn prachtig opgemaakt, heerlijke gerechten en genoeg keus.

 11. Awthoven A.
  • 9 recensies
  9,5/10

  Ons verblijf was heel prettig. Goede en klantgerichte bediening. Hadden plezier i9n hun werk. Ook de kok heeft goed zijn best gedaan. Heerlijk diner met zorg bereid en vakkundig opgediend door de fijne bediening.

 12. Rob V.
  • 2 recensies
  8,5/10

  prima bediening. Vlot en op de hoogte van de gerechten. Hield goed in de gaten wanneer je bord leeg was. Voorgerecht, combinatie vlees met wat groente goed. Hoofdmaaltijd, lekker maar hoeveelheid aan de kleine kant. (De porties zijn niet voor een grote eter). Nagerecht erg smakelijk.

 13. Troos.haarlem R.
  • 22 recensies
  10/10

  Wederom genoten van een uitstekend 3-gangen diner met gebruikmaking van AH/Iens bon. Wat een vriendelijke bediening en wat een goede smaakvolle gerechten. Een echte aanrader. Chapeau!!

 14. Rita S.
  • 1 recensie
  8/10

  Met familie via AH actie gegeten. Het eten was heerlijk en goed. Werd door het personeel erg vriendelijk geholpen en de gerechten werden op tijd geserveerd. Wij vonden het rustig en de inrichting was gezellig. Wij vinden het een aanrader om daar te eten.

 15. Maureen v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten met 2 kids (in de leeftijd van 10 en 13 jaar) en ontzettend aardige bediening! Fijn ook dat er van het menu kon worden afgeweken.

 16. Jos P.
  • 1 recensie
  9,5/10

  heel aardige bediening en heel goed en lekker eten , prima prijs kwaliteit verhouding. Ik wil bij een beoordeling niet zo dwingend tot 120 tekens aangezet worden!

 17. Gerda K.
  • 11 recensies
  8,5/10

  Vriendelijk ontvangen, kregen uitleg over het menu, dit was al bepaald, de borden mooi opgemaakt. Voorgerecht vis, daarna lamsrub en een toetje van blauwe bessen. Heerlijk gegeten

 18. Max D.
  • 3 recensies
  10/10

  Perfect ! Goede bediening ! Fijn van smaak ! Goede prijs kwaliteits verhouding goede ontvangst ! Ontspannen sfeer ! Uniek in Hoevelaken !

 19. Troos.haarlem R.
  • 22 recensies
  9,5/10

  Voor de tweede achtereenvolgende avond hier gedineerd met da AH/IENS Restaurantactie. Wederom mooie tafel gekregen en speciaal voor ons ander menu aangeboden gekregen dan de avond ervoor. Vooraf heerlijke salade, hoofdgerecht eendenborst met door ons als extra bestelde frites en heerlijk ijsdessert toe. Een echte aanrader, dit restaurant.

 20. Troos.haarlem R.
  • 22 recensies
  9,5/10

  Hier prima gedineerd met de AH/IENS Actie. Mooie tafel gekregen en het speciale menu bestond uit vooraf carpacchio met als hoofdgerecht zacht gegaarde runderlende en als nagerecht het dessert van de chef. Uitstekende bediening, heerlijk gegeten en als afsluiting genoten van koffie en capuchino. Morgenavond dineren we hier weer. Chapeau!!!