Terug

Recensies Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher)

8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 199 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. G.R.Lenderink L.
  • 7 recensies
  8/10

  Altijd zeer gunstige recensies gegeven. Voor een karaf kraanwater euro 2,50 moeten geven. Belachelijk, terwijl ik om een glas water gevraagd had. Verleden keer ook al veel te veel voor een kop koffie sec (3,50 euro per kop)) gegeven. Op de rekening stond met bonbons, terwijl ik uitdrukkelijk zonder bonbons gevraagd had. De bonbons waren niet gegeven maar wel in rekening gebracht. Zo ga je niet met klanten om. Er zijn andere manieren om een tekort???? in rekening te brengen. Zo ga je niet met klanten om!!!!!!!

 2. Bep V.
  • 1 recensie
  10/10

  Hartelijke ontvangst, de bediening was correct. De dames gaven goede uitleg van de gerechten en het wijnacvies was goed. Persoonlijk vond ik het een minpuntje dat er erg weinig licht op de tafel was. Ik kon het bonnetje niet lezen, mede doordat het erg regenachtig was. Gelukkig had mijn gast wat jongere ogen!!! Ik zal het Backhuis zeker aanbevelen in onze woongroep. Hartelijk dank voor de gezellige avond. Bep

 3. Agnes m.
  • 7 recensies
  9/10

  heerlijk gegeten en de plates zagen er verzorgd en origineel uit. in tegenstellig tot wat er vooraf op de website stond kon je niet uit enkele gerechten kiezen.

 4. Annie.somberg S.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Heerlijk menu in het kader van de AH dineractie. In principe geen keuze, alleen voor het geval je iets niet lust of niet mag eten. Zeer professionele en vriendelijke bediening.

 5. Annefieke P.
  • 7 recensies
  10/10

  Samen met vrienden uit eten geweest op de manier zoals ik dat graag wil. Zeer attent personeel. De dame die ons bediende had kennis van zaken wat betreft het menu. Kon ons goed adviseren. Deed dat met aandacht en humor. Het eten was voortreffelijk. Smakelijk voorgerecht met vis. Een uitermate goed gegaard stuk kalfsvlees en een goede afsluiting met een heerlijk dessert. De gangen sloten perfect op elkaar aan.Geen lange wachttijden maar mooie tijden er tussen in. Leuke ambiance. Kortom wij komen hier zeker nog eens terug!

 6. G.R.Lenderink L.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Verrassend goed gedineerd. Verse produkten bij alle gangen. Zeer vriendelijke en attente bediening. Huiswijnen van prima kwaliteit. Kortom een zeer gezellige avond gehad. Direkt maar weer een avond geboekt.

 7. Troos.haarlem R.
  • 22 recensies
  10/10

  Hier met AH/IENS bon voor de teeede keer uitstekend gegeten. Wederom een keurige tafel gekregen en genoten van een mooi voorgerecht. Door een klein foutje van de keuken kregen we net als de dag ervoor als hoofdgerecht parelhoen geserveerd. Hadden we geen enkele moeite mee, maar de bediening maakte veel excuses en de door ons extra bestelde frites PLUS de koffie achteraf werden niet in rekening gebracht. Dit geweldige gebaar stellen wij zeer op prijs. Het dessert was natuurlijk ook weer uitstekend. Wij komen zeker nog eens terug.

 8. • 2 recensies
  8/10

  Leuke gastvrije ontvangst . Leuk menu ( geen keuze ) . Lekker en mooi opgemaakte borden . Geslaagd en gezellig gegeten !

 9. Troos.haarlem R.
  • 22 recensies
  10/10

  Leuk 3-gangen menu met verrassend voorgerecht, hoofdgerecht van parelhoen en heerlijk dessert. Hiervan genoten met de Iens/AH bon. Voortreffelijke bediening met zeer vriendelijk personeel. EEN AANRADER!! Direct voor morgenavond weer gereserveerd.

 10. Rian v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk genoten op het terras van een goed diner en uitstekende bediening. We hadden speciale wensen en daar is volledig mee rekening gehouden.

 11. Wies S.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Een restaurant om terug te komen, voor de derde keer hier gegeten alle keren even goed, divers en lekker. De sfeer is leuk de bediening erg goed.

 12. Henrike H.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Prijs-produktverhouding waren niet in evenwicht. De opmaak van de borden was mooi en kleurrijk. Maar de kwaliteit van de produkten viel erg tegen. Niet veel smaak aan het vlees. De riblende was erg taai en ook niet goed warm.

 13. Jan v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  buiten gewoon goed .geweldig eten eendenborst precies goed . bediening vlot.ruime parkeer gelegenheid. nagerecht mooi op gemaakt

 14. ingedezeeuw
  • 2 recensies
  8/10

  Wij hebben heerlijk gegeten ,, personeel erg vriendelijk, ,,,, was gewoon gezellig en erg lekker ,, m duidelijk uitleg over het eten goed advies over de wijn

 15. Tineke H.
  • 75 recensies
  7,5/10

  Lekker gegeten, mooie gerechten, ook vegetarisch prima met een prachtige bulgursalade met kaas en gegrilde groente, een smakelijk pompoentaartje en een mooi divers toetje met bavarois, chococolade-ijs en een shotje van rode vruchten. Aardige bediening met aandacht. We waren prettig verrast.

 16. Ans d.
  • 2 recensies
  10/10

  In een woord: voortreffelijk. Een aanrader. Dit restaurant verdient volgend jaar weer een plaats in de AHrestaurantactie.

 17. Sonja V.
  • 18 recensies
  9/10

  We hebben samen genoten van een heerlijk dineetje in Restaurant 't Backhuys in Hoevelaken. Nadat we vriendelijk werden ontvangen, werden we begeleid naar onze tafel en werd de menu voorgesteld. Persoonlijk had ik de voorkeur om vis te eten, als voorgerecht en dit werd zonder moeite aangepast. Het dessert was ook heel lekker en daarna keerden we huiswaarts met een tevreden gevoel.

 18. Marije d.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten! Goede service en ook rustig gegeten. Alles wer heel goed uitgelegd. Was echt top, een aanrader.Het eten was echt heel goed

 19. Ine S.
  • 15 recensies
  8/10

  Ik eet geen vlees, ook de eend niet, die op het menu stond. Er werd goed op in gespeeld door mij dorade te serveren. De porties waren mooi opgemaakt, maar klein. Er werd rekening gehouden met mijn notenallergie bij het dessert. Minpuntje was de lange wachttijd tussen hoofdgerecht en dessert. Dat lag waarschijnlijk aan een event in het hotel, waardoor de keuken het drukker had dan gewoonlijk.

 20. J. A.
  • 7 recensies
  9/10

  Duidelijke uitleg van het AH 3-gangen menu. Mijn partner lustte geen eendenborst : geen enkel probleem, hiervoor in de plaats werd een heerlijke kalfsoester geserveerd ! Correcte en zeer vriendelijke bediening. 't Backhuys is zeker een aanrader !!