Terug

Recensies Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher)

8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 201 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. fjs1
  • 8 recensies
  9,5/10

  Lekker en verzorgd gegeten. Moderne opmaak van de gerechten. Smaakvol. Leuke ambiance. Sympathiek en pittig meisje in de bediening. Je voelt je er welkom.

 2. lgaob
  • 2 recensies
  9/10

  We werden goede bediend en duidelijke uitleg van het 3 gangen menu wat er voor de AH actie was. Hierin was geen keuze maar het klonk erg goed. Vooraf werd er gevraagd of je ergens niet tegen kon of een allergie had. Duidelijke uitleg bij elke gang en het smaakte heerlijk. Wij hebben een fijne avond gehad met heerlijk eten.

 3. Greet F.
  • 10 recensies
  9/10

  Wij hebben uitstekend gegeten. De bediening was erg goed en wij kregen veel uitleg over de wijn en het eten. Een restaurant om nog een keer naar toe te gaan.

 4. Karin v.
  • 13 recensies
  8/10

  gezellige sfeer, leuke bediening, redelijke prijs voor een prima 3 gangen menu. Jammer dat je verder niet kon kiezen. En er werd ook geen wijnarrangement aangeboden

 5. Hans k.
  • 1 recensie
  10/10

  Het gerecht was perfect, maar ik had verwacht van de 3 gangen-menu kaart, die 3 keuze inbegrepen zouden zijn. Maar de ober kwam alleen met mondeling. Zonder de menukaart. Het liefst zou ik zeggen, want iemand zou het geen vis luste n of vlees of vegatarier. Dan zou iemand op zijn gemak het gerecht kiezen

 6. Gerard l.
  • 10 recensies
  6/10

  zeer slechte ongeïnteresseerd ober. namen deel aan de AH actie. eten was redelijk en het nagerecht was het een en ander bij elkaar geraapt

 7. renkie
  • 10 recensies
  7,5/10

  We verbleven in het Bildenberg Hotel waar dit restaurant bij hoort. Lekker ruim opgezet, en daardoor geen 'last' van andere gasten. Service kan wat beter, personeel leek het niet super druk te hebben maar toch lang voordat er gevraagd werd of we nog wat wilden drinken. Wel mooie wijnkaart en prima aanbod aan speciaal bier. Naast de kaart was er een dagmenu, leuke verassende gerechten. Duidelijk goed nagedacht over de kaart en de combinaties. Wel aandachtspuntjes voor de garing, zo was de tonijn van het voorgerecht toch echt wat droog. Al met al prima restaurant om eens rustig te tafelen, wel iets wat aan de prijs.

 8. - -.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Het totale plaatje was bijzonder goed. Heerlijk gegeten op het terras en vriendelijke bediening. Wij zijn er vaker geweest dus wij zijn zeer tevreden!

 9. Whvandenbrink V.
  • 2 recensies
  8,75/10

  Het eten was verukkelijk. Snel aanpassing van vis naar vlees. Bediening was uiterst correct. Kortom een goede keus en zeker een aanbeveling.

 10. Caitlin C.
  • 1 recensie
  7,75/10

  Het eten was erg lekker en de bediening was erg vriendelijk. Wij hebben meegedaan met de AH actie. Het 3-gangen menu zag er mooi uit.

 11. Ron F.
  • 8 recensies
  8,5/10

  Prima menu. Tijdens de uitleg van het menu werd ons de mogelijkheid geboden eventueel zaken aan te passen als we iets niet lusten. We deden mee aan de AH actie.

 12. P.L.C. S.
  • 10 recensies
  7,5/10

  We namen een flesje wijn en die werd gewoon helemaal uitgeschonken, niets proeven vooraf....De wijn ging wel. De coquilles vooraf waren lekker, kalfsvlees als hoofdgerecht ook, maar zowel de vis vooraf als het kalfsvlees was lauw. Zoet na en ik kon kaasjes nemen. Dat was lekker. Er was een evenement aan de gang naast onze eetzaal, maar veel van de mensen van het evenement kwamen bij ons betalen. Deur open, koud en nogal wat drukte.

 13. - -.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Prima gegeten, jammer dat de bediening na het dessert geen aandacht meer voor ons had. Eten was goed, bijpassende wijnen ook.

 14. Awthoven A.
  • 9 recensies
  9/10

  Wat ons vooral opviel was de deskundige begeleiding van de serveerster. Zij vertelde precies wat wij te eten kregen. De kwaliteit was prima en dat samen met de uitstraling van de serveerster zorgde voor een fijne avond.

 15. Liesbeth- H.
  • 8 recensies
  8/10

  Met de AH kaart hebben we met zijn tweeën gegeten. Er was een speciaal 3 gangen menu samengesteld. Vooraf wildpate, gevolgd door eend op een bedje van zuurkool en we eindigden met een dessert van pepernoten mousse. Alles was goed verzorgd, de witte en de rode wijn pasten goed bij de gerechten.

 16. Hans N.
  • 4 recensies
  8,75/10

  Prima diner met prettige bediening (persoonlijk maar niet opdringend) Opdiening leuk en stijlvol. Als lokatie een kleine intieme ruimte in een groot hotel.

 17. arie49i
  • 1 recensie
  9/10

  Er was voor het arrangement met Ah een speciaal menu samengesteld waar zonder enig probleem aanpassingen o mogelijk waren tav smaak en dieetwensen. De wijnen waren heerlijk en goed betaalbaar. Zowel het voorgerecht , het hoofdgerecht als het nagerecht waren perfect verzorgd en heerlijk

 18. kim_driel
  • 2 recensies
  9/10

  Wij hebben ontzettend genoten! We hadden een vast 3 gangenmenu voor de AH actie, maar het was heerlijk! Zeker de runderstaartstuk met vergeten groenten als hoofdgerecht smaakte erg goed! En de service was ontzettend goed.

 19. Ria v.
  • 2 recensies
  8,75/10

  Het eten is perfect voor ons. Geen grote porties..en hetgeen je krijgt is zeer smaakvol. Parelhoenfilet met geconfijte zuurkool en spruitjes en lof en aardappelpuree..HEERLIJK. De wijn kost 4,50 per glas en dat is een goede prijs, want het glas wordt rijkelijk gevuld..Zeker voor herhaling vatbaar.

 20. henktenbouwhuis
  • 2 recensies
  6,75/10

  De wijn is niet goedkoop € 4,50 per glas en bij 5 glazen moesten we alsnog het kraanwater betalen, heel jammer. Gewoon dan niet doen.