Restaurent - Restaurant Toetje, Utrecht
Restaurent - Restaurant Toetje, Utrecht
Restaurent - Restaurant Toetje, Utrecht
Restaurent - Restaurant Toetje, Utrecht
Restaurent - Restaurant Toetje, Utrecht
Restaurent - Restaurant Toetje, Utrecht
Restaurent - Restaurant Toetje, Utrecht

Restaurant Toetje

8,7/10
Gemiddelde prijs € 30
62 recensies
Gemiddelde prijs € 30 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,7/10
Fantastisch
Gebaseerd op 62 recensies
 1. Sylvia E.
  • een recensie
  10/10

  Lekker gegeten in een gezellig restaurant met vriendelijk personeel!

 2. I. b.
  • een recensie
  9/10

  Voor herhaling vatbaar

 3. Rebekka A.
  • een recensie
  7,5/10

  Bediening erg vriendelijk en oplettend. Restaurant is eigentijds geworden leuk dat bepaalde stukken bewaard zijn gebleven waaronder de schouw. Het eten vond ik wat tegen vallen, bij alle gerechten zat de zelfde groenten en een bolletje droge aardappel. Het ziet er leuker uit dan als er alleen een stukje vlees ligt, maar is geen toevoeging voor de maak. De smaak was bij sommige gerechten een beetje flauwtjes bij andere gerechten erg zout. Biefstuk was lekker. Concept is wel erg leuk en voor ieder wat wils. Toetjes buffet had ik wat meer van verwacht aangezien je bij een restaurant gaat eten wat "toetje" heet. Kleine aanpassingen zou al fijn zijn! Het is een leuk restaurant om met een grote groep te eten.

 4. Marjolein v.
  • 4 recensies
  7/10

  Lekker eten voor een leuke prijs in een sfeervol restaurant met voldoende privacy. Geen culinaire hoogstandjes maar herkenbare gerechten.

 5. Jeroen d.
  • 146 recensies
  8/10

  Prima gegeten bij Toetje. All you can eat concept maar dan beter. Geen massale omgeving maar een bistro. De gerechten waren stuk voor stuk smakelijk. Wellicht iets meer variatie bij de groenten, het was bij bijna elk gerecht asperge en zeekraal. Maar verder niets dan lof. Vriendelijke bediening, mooi tempo, prettige gerechten. Hier en daar iets te zout of juist te flauw maar zeker goed van kwaliteit. Fijne tafels en stoelen en goed parkeren. Een aanrader.

 6. Nikita R.
  • 2 recensies
  10/10

  Ontzettend genoten! Het is echt enorm mooi ingericht. Hele mooie stoelen, kleurrijke muurschilderingen en erg sfeervol. Dat viel meteen echt op. Zelfs het toilet is erg leuk, voor dames met roze glitters! Ook is er een groot terras om buiten te zitten :). De kaart is uitgebreid en het eten erg lekker. Hele prima porties, geen mini’s. Lekker bestellen zonder je bezwaard voelen, door de enorm leuke meiden die de bediening deden. Ze kwamen ook vaak vragen of alles naar wens was. Top! Toetjes zijn ook lekkerrrr. Niet mega bijzonder, maar lekker. En lekker veel ijssmaken en twee grote chocolade fonteinen. Super!

 7. Gerard T.
  • 20 recensies
  8/10

  je kan onbeperkt bestellen. Het zijn hele behoorlijke porties en alles ziet er verzorgd en vers uit. De gerechten zijn klassiek en zonder opsmuk maar van uitstekende kwaliteit. De bediening is attent en probeert het naar je zin te maken. Een kaart met dranken wordt gemist.

 8. Chantal B.
  • 6 recensies
  7,5/10

  Het eten was kwalitatief erg goed, vers en veel variatie. Bediening erg oplettend en accuraat. Ambiance zeer aangenaam, mooi en verzorgd ingericht (zeker als je weet hoe het er vroeger uitzag). Groot minpunt was het tempo. Wij (gezin vier personen) waren er om zeven uur en om negen uur kregen we de tweede gang. Heel jammer!! Het was redelijk druk (vanwege Hemelvaart). Misschien dat het concept van all you can eat met zoveel variatie in de gerechten bij grote drukte niet werkt.

 9. Melina L.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Het eten is echt boven verwachting lekker. De sashimi en de sushi waren erg lekker. De garnalen en tonijnsteak ook heerlijk. Zelfs de carpaccio was genieten. De gerechten waren voor een all you can eat restaurant wel wat aan de grote kant, maar iig heerlijk. Wat de toetjes betreft vond ik dat het restaurant zijn naam geen eer aan doet. Ja er was een toetjes buffet maar dat week niet af van het standaard toetjes buffet van een all you can eat ergens anders. Dat vond ik als toetjesmens wel tegenvallen. Maar we gaan zeker nog een keer terug.

 10. Esther v.
  • een recensie
  9/10

  Lekker gegeten, leuk concept en leuke tent.

 11. Marlies V.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten! Prima kwaliteit en heerlijke, afwisselende gerechten. Gastvrij en erg vriendelijk personeel!

 12. Karen G.
  • 9 recensies
  9/10

  Leuke plek, goed concept, heerlijk eten, vriendelijke bediening, goede prijs en ruime parkeergelegenheid. Niks op aan te merken.

 13. Lucas H.
  • 16 recensies
  8,5/10

  Een goed en beproeft concept Lekker eten voor niet te veel geld in een gezellige sfeer en met een erg vriendelijke eigenaresse die met iedere tafel een gesprekje aanknoopt om te peilen of iedereen het naar de zin heeft Top???? Gaan gauw weer eens terug.

 14. Annemarie J.
  • 2 recensies
  9/10

  Leuk concept, mooi ingericht, lekker eten en superlief personeel! Een aanrader

 15. Roos D.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Helaas ging er veel mis. Verkeerd gerecht, verkeerd drankje en ruim een uur wachten op volgende gang. Onhandige plaats pal achter een bruiloft met na 20.30 veel geluidsoverlast van harde muziek. We moesten dwars door hun feest naar onze plek en de wc en het toetjes buffet stond midden in hun feestzaal. Vond dit erg ongepast en gênant voelen. Het eten was gelukkig wel lekker maar er van genieten was door dit alles lastig. Had dit avondje uit voor mijn verjaardag anders voorgesteld!

 16. Philine P.
  • een recensie
  8,5/10

  Heerlijk gegeten, vriendelijke en goede bediening en een leuk concept. Absoluut geen ‘standaard all you can eat restaurant’, maar goed eten in een leuke en gezellige atmosfeer. Kom er zeker terug!

 17. John D.
  • 47 recensies
  7/10

  Standaard all you can eat concept. Alleen zijn de borden leuker opgemaakt. Eten is prima maar niet denderend.

 18. Madelon L.
  • 5 recensies
  10/10

  Echt een top avond gehad! We hebben echt heeerlijk gegeten! Personeel ook super vriendelijk en zeker geen vreetschuur! We komen snel een keer terug!

 19. Annette V.
  • een recensie
  9,5/10

  Uitgebreide kaart, geen lullige porties, vriendelijke, vrolijke bediening. Wij gebben een topavond gehad!

 20. Josette M.
  • een recensie
  8,5/10

  Prima concept, lekker eten, stoelen zitten minder.

Praktische informatie

Routebeschrijving naar het restaurant

Brinkstraat 3, 3455 SK, Utrecht, Nederland

Over het restaurant

Services

Restaurants rond "Restaurant Toetje"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.