Suggestie van de chef - Restaurant Voor Iedereen, Amersfoort
Terras - Restaurant Voor Iedereen, Amersfoort
Restaurant - Restaurant Voor Iedereen, Amersfoort
Suggestie van de chef - Restaurant Voor Iedereen, Amersfoort
Suggestie van de chef - Restaurant Voor Iedereen, Amersfoort
Terras - Restaurant Voor Iedereen, Amersfoort

Restaurant Voor Iedereen

8,9/10
Gemiddelde prijs € 40
353 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Chef kok: Maykel van Tergouw & Sous Chef Paul van Tergouw

Gemiddelde prijs € 40 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,9/10
Fantastisch
Gebaseerd op 353 recensies
 1. Beau T.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten en leuk bediend bij voor iedereen. Leuk dat alle gerechtjes klein te bestellen zijn voor een leuke eigen invulling. Plus mooie wijnen te bestellen bij de gerechtjes

 2. Annebeth O.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijke gegeten, leuke gerechtjes en je kunt zelf het aantal gangen bepalen. Vriendelijk personeel en lekkere wijntjes. Wij komen zeker nog een keer terug.

 3. Erik T.
  • een recensie
  9/10

  Een kaart waar moeilijk een keuze te maken, gevarieerd en zag er op papier lekker uit. Ze waren ook fantastisch lekker. Wachttijd tussen voor en hoofdrecht iets te lang, maar de zaak zat ook propvol. Het geluidsniveau bij zo’n volle zaak is te hoog. Met een groep van 6 personen is het wel schreeuwen naar elkaar.

 4. Sander H.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Wederom heerlijk gegeten bij Restaurant Voor Iedereen, dat inmiddels toch wel ons favoriete restaurant van Amersfoort is geworden!

 5. Francesco v.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten aan de chef's table. Leuk om zo de koks aan het werk te zien. Met een tafel van 4 een chef's choice menu genomen, aanrader!

 6. Joost K.
  • een recensie
  9,5/10

  Goed eten, goede service en leuke sfeer

 7. Van De Graaf G.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Wat een verrassing om weer eens een restaurant te treffen waar je vegetarisch kan tafelen op niveau. Smaak is voortreffelijk, opmaak van de gerechten oogstrelend, nèt voldoende keuze. Hartelijke ontvangst, vriendelijke bediening. Het geluidsniveau binnen het restaurant was ook aangenaam. De wachttijd tussen de gangen kan iets beter, maar dat zagen de medewerkers zelf ook en dat compenseerden ze door een gratis bijgerechtje aan te bieden. Nu nog de vegetarische keuze uitbreiden van 4 naar 8 gerechten en je kan er vaker eten. Nou, dat wil ik wel.

 8. Anna W.
  • een recensie
  9/10

  Erg verrassend! Heerlijk gegeten en knusse setting. Diversiteit en kwaliteit van gerechten op de kaart, evenals mogelijkheid tot bestellen grote- en kleine maaltijden (omvang), overtrof de verwachtingen van dit ietwat doorleefde eetcafé.

 9. Gerco v.
  • 31 recensies
  8/10

  Leuk restaurant aan de rand vh centrum. Uitgebreide kaart met gerechten waar je een grote of kleine portie van kunt bestellen. Restaurant heeft een klein terrasje waar je op een zomeravond heerlijk kunt zitten. Bediening is vriendelijk en attent. Aanrader.

 10. Ed H.
  • een recensie
  10/10

  Voor Iedereen is echt een top restaurant. Je kan kiezen voor grote en kleine gerechten. Alles is heerlijk en de bediening heel vriendelijk. Echt een aanrader.

 11. Marloes M.
  • 9 recensies
  9,5/10

  Leuke kaart, voor ieder wat wils. Keuze uit kleine of grote gerechten. Mooi gepresenteerd en heerlijk! Buiten zitten is leuk maar wel heel dicht op elkaar. Binnen iets ruimer opgezet. Mogelijkheid tot karaf kraanwater (gratis) Sanitair netjes Bediening heel vriendelijk en top! Kom hier zeker terug!

 12. Adrie S.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten. Het weer was prachtig en dus werd ons na 5 minuten binnen alsnog een tafel buiten aangeboden. Knettersnoep in het toetje was ‘ a trip down memory lane’.

 13. Remmert O.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Vooral de keuzemogelijkheid voor kleine gerechten was voor ons aantrekkelijk. Hier komen we zeker terug. Hier kun je lekker eten zonder poespas. Kortom : een prima tent !

 14. Florine P.
  • een recensie
  8,5/10

  Enorm aardige bediening, heel flexibel. Dat vonden we zo-wie zalmaar toen hadden ze ook nog in de gaten dat er iemand jarig was omdat er cadeautjes op tafel kwamen. Ze vroegen in vertrouwen wie de jarige was en kwamen met een extra feestelijk dessert voor de jarige. Daarnaast waren ze heel flexibel over binnen of buiten zitten, maakten ze warme chocolademelk terwijl dat niet op de kaart stond etc.

 15. Mirjam W.
  • 16 recensies
  9/10

  Na een lange tijd hier niet meer geweest te zijn, hebben we hier afgelopen vrijdag weer eens gegeten. Ten opzichte van de vorige keer is de kaart een stuk korter, waardoor er (lijkt het) meer aandacht is voor de gerechten. Ieder gerecht was heerlijk, ook de keuze voor hele of halve porties draagt hieraan bij. Kortom, wij komen terug!

 16. Moniek D.
  • 11 recensies
  9,5/10

  Lekker gegeten, leuk ingespeeld op het feit dat er een jarige bij was. Heel vriendelijke bediening. Alles van de kaart is ook in een kleinere portie te bestellen, handig met kleine eters / ouderen! Wel is het restaurant rumoerig (vrijwel alle tafels waren bezet, dat wel) en warm. Maar al met al zeker voor herhaling vatbaar.

 17. Francine T.
  • 2 recensies
  10/10

  Weer heerlijk gegeten. Bediening met een lach en mooie gerechten en wijnen. Leuk ook dat de kaart zo nu en dan wijzigd zodat je iedere keer weer wat nieuws kunt proberen.

 18. Wouter S.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Geweldig eten en geweldige gastvrouwen. Sfeer top, al vaak geweest. Erg jammer dat er op terras buiten volop gerookt mag worden. Wat ons betreft past dat niet bij de klasse van dit restaurant.

 19. Janine B.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, originele gerechten. Service was goed, voldoende tijd tussen gerechten en vriendelijk personeel! We hadden 4-gangen chef’s keuzemenu en waren blij verrast door de lekkere gerechten! Echt een aanrader!!!

 20. Thomas v.
  • 2 recensies
  8/10

  Fijn en leuk restaurant waar je erg lekker kan eten! De gerechten kunnen ietswat aan de zoute kant zijn, maar desondanks goed gekruid. Verder goede serivce en leuke, knusse inrichting. Een aanrader!

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 17:00 - 00:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Bloemendalsestraat 5, 3811 EP, Amersfoort, Nederland

Routebeschrijving

Parkeerplaats & Betaald parkeren in de buurt pakeergarage De Flint

Over het restaurant

De kaart bestaat grotendeels uit dagverse biologische producten waaronder ook enkele biologische wijnen. Het is geen standaard kaart die je overal tegenkomt, maar een kaart waar alle gerechten als voor- of hoofdgerecht te bestellen zijn. Heerlijk eten voor iedereen met zowel grote als kleine trek. Lijken er een aantal gerechten van de kaart je lekker? En kan je niet kiezen? Dan bestel je gewoon meerdere kleine gerechten zodat je overal van kan genieten. Tot snel bij Restaurant Voor Iedereen waar wij je graag deelgenoot willen maken van onze passie voor lekker en goed eten.

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 40 personen)

Af te huren, , , Wi-Fi

Restaurants rond "Restaurant Voor Iedereen"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.