Terug

Recensies Ristorante Da Luca

9/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 188 recensies
Alleen gasten die naar het restaurant zijn gegaan nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, kunnen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Peter J.
  • 1 recensie
  8/10

  Een commentaar is altijd persoonlijk maar wij vonden wij dit erg goed . Erg verrassend dat er geen menu kaart was . Ze vragen je vriendelijk wat je wensen zijn , en gaan dan aan de slag . Gewoonweg heerlijk . Als we weer in de buurt zijn gaan we er zeker weer heen .

 2. Cick G.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, sfeervolle ambiance. Het ontbreken van een menukaart (je geeft vooraf aan hoeveel gangen je wilt en wat je niet lekker vindt) is verre van een gemis! Laat je verrassen en geniet!

 3. Bjorn W.
  • 1 recensie
  6,5/10

  Eten was niets op aan te merken, erg lekker en goed. Echter, bij het bestellen van een 5gangen diner bleef het wachten op de 2e gang na 2 uur..op zn minst vervelend te noemen.

 4. Babs S.
  • 1 recensie
  9/10

  Goed voor de smaakpapillen. Explosies in je mond. Gewoon hmmmm gegeten.

 5. Renee L.
  • 1 recensie
  8/10

  Het eten is top en de bediening heel goed. Ons gezelschap vond het wel heel lawaaiig ( het was ook erg druk) en er was te weinig personeel om iedereen op tijd te kunnen bedienen.

 6. Lammy V.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten en top, dat we zelf aan konden geven hoeveel. Zo gaat er geen eten verloren. Wij hadden het verrassingsmenu en dat was zooooo heerlijk!!! Het enige minpuntje vond ik de akoestiek. Wanneer er een groep, tamelijk luidruchtige mannen naast je zit kun je elkaar bijna niet meer verstaan. Er zijn vast wel oplossingen voor geluidsreductie te bedenken.

 7. Annabelle B.
  • 4 recensies
  10/10

  Geweldig gegeten

 8. Robert F.
  • 1 recensie
  10/10

  Voor wie verrast wil worden. Geen menu kaart. Keuze uit vlees vis vegetarisch en hoeveel gangen. Zet Stefano samen met een sadijnse chef iets heerlijke op tafel

 9. Anita M.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Elke keer weer heerlijk en verrassend! De gerechten zijn eenvoudig maar prachtig opgemaakt en het Sardijnse platbrood bij bijna elke gang is top!

 10. Monqiue H.
  • 3 recensies
  10/10

  Erg gastvrij, heerlijk gegeten met heel mooie gerechten. Amuse was heerlijk, zeer uitgebreide eerste gang. Alles was perfect , we komen zeker terug!

 11. Marlies v.
  • 1 recensie
  10/10

  Persoonlijke ontvangst en mooi aanbod van verfijnde gerechten. Kwalitatief erg goed eten, en heerlijke wijnen. In overleg met de eigenaar stelt men zelf het menu samen. Strak interieur, ruim van opzet. De muziek was niet dominant en erg fijn omdat het de conversatie niet hinderde. Parkeren is probleemloos. Zeer aan te bevelen.

 12. Rob v.
  • 1 recensie
  9/10

  Tweemaal heel leuke avond gehad. Goede formule.

 13. Eefje Z.
  • 1 recensie
  10/10

  Het personeel was heel gastvrij en de gerechten waren heerlijk! We hebben een heerlijke avond gehad! De uitleg over de gerechten was ook.hhel gied.

 14. G. V.
  • 1 recensie
  9/10

  Fantastisch gegeten in een Italiaanse ambiance. Geen kaart, maar de keuze uit 1 t/m 5 gangen vis of vlees. Prijs blijft een verrassing, maar was wat ons betreft geen probleem !

 15. Rene b.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Heerlijke authentieke italiaanse gerechten!

 16. Anke B.
  • 1 recensie
  9/10

  het eten was uitstekend. Wachttijd iets te lang maar werd ondervangen door hapjes tussendoor. De stoelen zaten heerlijk maar waren wel wat versleten. jammer. verder een hele leuke avond gehad.

 17. Hetty Z.
  • 14 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten , vijf gangen met bijpassend wijn arrangement, uitstekende attente en vriendelijke bediening. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en vooraf werd ons gevraagd of er iets was waar we niet van hielden of niet mochten eten. We hebben ons laten verrassen , en dat was meer dan de moeite waard. Het eten is van heel goede kwaliteit, afwisselend , en ziet er prachtig uit op je bord! Wijnen uit Sardinie, heerlijk ,terwijl we ieder vooraf elk glas mochten proeven .Top! Zo drink je wat je echt lekker vindt. We hadden een geweldige avond en eindigden met koffie met een likeurtje van de zaak. Hebben we ook aanmerkingen? Het meubilair, een aantal stoelen zijn echt aan vervanging toe! Aankleding van het restaurant mag wat aandacht hebben en er moet nodig iets nieuws in de vensterbanken! Het maakt het eten niet minder lekker, maar is wat jammer! Uitstekend restaurant !

 18. Linda K.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Was erg lekker, niet de standaard Italiaan met pizza’s. Er was geen menu, maar voorkeuren konden wel doorgegeven worden. Al met al lekker gegegeten, hoewel er wel ruimte is voor verbeteringen. Sommige kazen waren redelijk smaakloos en niet alles was even goed op smaak.

 19. Robin S.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk eten, goede wijnen, uitstekende bediening. Werkelijk een prima bestemming voor een heerlijk avondje uit in Hoogeveen. Ga voor 5 gangen en het bijpassende wijn arrangement!

 20. A.M.M.A. S.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Het eten was prima, alleen de wachttijden tussen de gerechten is was te lang.