Restaurant - Ristorante Ilmulino, Lisse
Het restaurant - Ristorante Ilmulino, Lisse
Restaurant - Ristorante Ilmulino, Lisse
Restaurant - Ristorante Ilmulino, Lisse
Het restaurant - Ristorante Ilmulino, Lisse

Ristorante Ilmulino

8,2/10
Gemiddelde prijs € 36
352 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 36 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,2/10
Zeer goed
Gebaseerd op 352 recensies
 1. Henk H.
  • een recensie
  9,5/10

  We moesten nog even snel iets eten en het was al 21:00u. Speciaal voor ons bleef het restaurant nog even open maar we hadden helemaal niet het gevoel dat er iemand haast had. Heerlijk gegeten en prima prijs. Top!

 2. Erik d.
  • 7 recensies
  6,5/10

  Was tijdje wachten, al was het niet druk. Vervelend was dat hoofdgerecht voor 4 gasten niet gelijktijdig geserveerd werd: 2 van de 4 kregen nog niets, na enig aandringen zag personeel ook dat 2 mensen nog niets hadden. Duurde best tijdje (te begrijpen: vlees moet gebraden worden) voordat we met z'n vieren konden eten. Goed bedoeld waarschijnlijk: maar welk een overdadige hoeveelheid saus over vlees, zelfs de helft was al teveel geweest. Mag de hoeveelheid saus alsjeblieft heel veel minder? Toetje was erg goed, pannacotta, tiramisu en scropino.

 3. Ton S.
  • een recensie
  8,5/10

  Sfeervol restaurant met vriendelijke bediening en goed eten

 4. Daniella v.
  • 10 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten bij Il Mulino! Driegangenmenu met een lekkere caprese en uitstekende zwaardvis. Was via The Fork met korting. Voor herhaling vatbaar!

 5. Astrid D.
  • 3 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten. De zwaardvis was super! En de vitello tonato was zeer smaakvol. Ga zo door

 6. Helena L.
  • 18 recensies
  8/10

  Weer prima gegeten!

 7. Nadia o.
  • 32 recensies
  7,5/10

  Wij hebben vandaag hier gegeten. Leuke tent, met buitenterras. Was wel fijn om met dit warme weer buiten te kunnen eten. We begonnen met een spaghetti frutti di mare. De portie was wel groot, alleen kwaliteit was niet zo bijzonder, heel middelmatig. Daarom hebben we het bij de spaghetti gelaten.

 8. J. B.
  • 11 recensies
  6/10

  'Het personeel was erg gejaagd en gemaakt vriendelijk. Rustige plek niet onder luidspreker en/of langs 'doorloop' gevraagd. We zaten 1 tafel schuin weg van een luidspreker. Andere gast er onder vroeg of muziek wat zachter mocht, want die stond vrij luid. Restaurant is smal + diep, dus je zit aldoor met lopend personeel en mensen langs je tafel. Voor onze tafel een bar met koffie apparaat, kassa etc, achter ons de open keuken. Er stond vrijwel meteen 4 plakjes stokbrood met beetje olie op tafel, vlak daarna werden voor mijn partner 2 toast met tomatensalade neergezet. Ongevraagd en volle tafel. Voor ons alle twee? Ik had vis als hoofdgerecht, maar daar zaten wat harde dingetjes in de huid aan de onderkant (schubben?). Ik gaf aan de tiramisu als toetje te willen, de eigenaar? vroeg: "U wilt zeker ook tiramisu?" en wilde al weg lopen. Mijn vriend kon nog net zeggen dat hij het andere gerecht wilde. De dessertschaaltjes werden nog net niet neergekwakt', zeg maar. Gelukkig hadden wij de 50% zomerkorting...

 9. Marlene K.
  • een recensie
  8/10

  Leuk mooi authentiek Italiaans restaurantje. Vriendelijke gastheer en bediening. Jammer dat het zo rustig is en weinig aanloop lijkt te hebben. Verdienen beter :)

 10. Elvera S.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk authentiek Italiaans eten met heel aardige bediening. De pasta con vongole en scaloppina met funghi was geweldig!! ..............

 11. Heleen V.
  • een recensie
  9,5/10

  De 2 voorgerechten, met name de aubergine rolletjes, waren super lekker! Zelfs voor pubers die een dergelijk voorgerecht eerst niet wilden proberen vanwege de onbekendheid ermee. Dank daarvoor! De ambiance was verder ook prima, gezellig en voldoende afstand met andere tafels. Het hoofdgerecht was heel goed verzorgd en heerlijk. Niet te veel, niet te weinig. Klein minpuntje: er was enigszins tocht voelbaar voor diegene die op de stoel zat dichtbij de deur van het halletje naar buiten. Verder een fijn restaurant om vaker terug te komen, met familie of met vrienden!

 12. Ada v.
  • 7 recensies
  7/10

  De eigenaar was erg gehaast en wij vonden de onrust niet prettig.

 13. Lia H.
  • een recensie
  6/10

  In kwaliteit achteruit gegaan.

 14. Corine V.
  • 6 recensies
  9/10

  Na ook verschillende negatieve beoordelingen te hebben gelezen wat huiverig, maar toch gereserveerd met the fork actie 50% korting. Onze verwachtingen zijn ruim overtroffen. Echt heerlijk gegeten, zowel kwaliteit als kwantiteit prima in orde. Zeker voor dat geld. En wij vonden de eigenaar zowel bij ontvangst als bedienend heel aardig. Zouden zo weer gaan. Prima!!

 15. Kees J.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten. Prijs kwaliteit in evenwicht en prettig geholpen. Ook aandacht voor de dieet wensen aan tafel.

 16. Helena L.
  • 18 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten voor een leuke prijs.

 17. Melissa S.
  • 5 recensies
  2/10

  Met 4 personen hier gegeten. Het ontvangst was erg kortaf. De bediening was onvriendelijk en behoorlijk bot. Warme borden worden gewoon in je hand gedrukt en drinken wordt min of meer op tafel gedumpt. Het uiterlijk van het restaurant doet denken dat hier vers en goed italiaans eten wordt geserveerd maar dat viel erg tegen. De carpaccio was totaal niet wat je verwacht van een Italiaans restaurant. De gevulde pasta als hoofdgerecht had weinig smaak en de zwaardvis was welliswaar smaakvol maar erg droog. Tiramisu was wel lekker maar dat maakt het hele vreemde en onbeschofte manier van bedienen niet goed.

 18. Francesco A.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Het eten was hier echt goed en lekker en de ontvangst en service heel klantvriendelijk. Wij hebben genoten.

 19. Ruud d.
  • 3 recensies
  3/10

  Zeer Ongastvrij. Geen gasten contact. Onbehoorlijk gedrag. Slechte informatie over menu. Zeer matige kwaliteit maaltijd.

 20. Griselda S.
  • 5 recensies
  8/10

  Vriendelijke warme welkom door een Italiaanse meneer? Mooi aanbod in wijnen en goed aanbod in eten. Wij hebben vlees gegeten en dat was prima. Aangename sfeer. Muziek stond iets te hard, maar die werd meteen zachter gezet toen wij dit vroegen. Tip: ik zou als gastheer niet zelf aan een tafel in het restaurant zitten ????

TheFork aanbiedingen

50% korting met TheFork Summer

Niet van toepassing op drankjes.

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

50% korting met TheFork Summer

Niet van toepassing op drankjes.

Niet van toepassing op keuzemenu’s.

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 12h tot 21h30

Routebeschrijving naar het restaurant

Heereweg 194, 2161 BP, Lisse, Nederland

Routebeschrijving

Gratis parkeren in de buurt

provincie Zuid-Holland

Over het restaurant

La cucina Napolitana

Il Mulino onderscheidt van de andere Italianen in de buurt door een echt Italiaanse kaart te voeren. Linguini, pappardelle, scaloppina, bistecca: alle gerechten worden hier op Napolitaanse wijze klaargemaakt, met veel aandacht voor versheid en zorgvuldigheid. Tel daar de gastvrijheid van de bediening bij op en je hebt een heerlijke avond uit.

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, Wi-Fi

Restaurants rond "Ristorante Ilmulino"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.