Rottertram 2 - RotterTram, Rotterdam
Rottertram - RotterTram, Rotterdam
Rottertram 2 - RotterTram, Rotterdam
Rottertram - RotterTram, Rotterdam

RotterTram

8,3/10
Gemiddelde prijs € 75
17 recensies
Gemiddelde prijs € 75 Speciaal verzoek

Scores en recensies

8,3/10
Zeer goed
Gebaseerd op 17 recensies
 1. Joost f.
  • een recensie
  7,5/10

  Vriendelijke ontvangst met meteen een gezellige verwachtingsvolle sfeer onder de gasten. Met aan onze ene kant het geweldige uitzicht van voorbij trekkend Rotterdam, helaas aan de andere kant een grote continu verlichte koelkast. Voor en tussengerecht prima. Hoofd, redelijk wel erg kleine portie. (zeer bescheiden plakje vlees en welgeteld 3 spruiten) Na, oke. Wijnen prima drinkbaar, allemansvrienden, weinig uitgesproken. Geschonken zonder begeleidende omschrijving/achtergrond. Kortom geweldige belevenis door de rit, culinair gezien niet bijzonder daardoor scheve prijs/kwaliteit verhouding.

 2. Maurice u.
  • 6 recensies
  9/10

  Fantastische ervaring. Lekker eten in een mooie ambiance. Zeer goede totaalbeleving doordat Rotterdam je decor is. Goede en vriendelijke service aan boord. En een trambestuurder die zijn vak verstaat.

 3. Richard d.
  • een recensie
  8,5/10

  Een onvergetelijke avond. Wanneer je reserveert heb je het gevoel dat het prijzig is, het is het echter meer dan waard wanneer je hele sfeertje hebt meegemaakt.

 4. Aranka R.
  • 187 recensies
  8,5/10

  Echt een heel leuke en lekkere rit gemaakt met de RotterTram. Bij binnenkomst kregen we een glaasje bubbels en stond er brood en witlof met een dip op tafel. Het geserveerde 4-gangen menu (wisselt elke paar maanden) was echt enorm goed en precies genoeg. Veel was al van tevoren bereid, maar ook in de tram werd in de open keuken had gewerkt door 1 kok om de gerechten af te maken. De 2 dames in de bediening zijn leuk en hadden een goed tempo. Enige minpuntje was dat het lang duurde voordat we een wijntje kregen (voorgerecht hadden we al bijna op) en dat het niet een arrangement is wat bij de gerechten past. De rit met de tram is erg leuk en op een tablet kun je meer lezen over de route en bekende Rotterdamse plekken. Vond het echt heel leuk en zeker voor herhaling vatbaar!

 5. Nicolette E.
  • 16 recensies
  7/10

  Voorgerecht en tussengerecht waren lekker. Hoofdgerecht en dessert echt een stuk minder (vond onze hele groep). Leuke ervaring om zo door de stad te rijden. De gastvrouw/eigenaresse zou wel voor iets meer sfeer kunnen zorgen, vaker langskomen etc. Nu stapte ze zelfs tijdens de rit uit zonder ook maar gedag te zeggen. Kortom; wil je vooral goed eten dan zou ik dit niet snel aanraden maar het is wel een bijzondere ervaring.

 6. Jan v.
  • 3 recensies
  10/10

  Helemaal top en gezellig,mooie ambiance en straalt echt een rotterdamse mentaliteit uit! Vriendelijk personeel en bekwaam . Mooi eten en lekker voor jong en oud .

 7. Anna D.
  • een recensie
  7/10

  Zeer leuke ervaring, feest van herkenning zo’n rondje door Rotjeknor. Mooie tram. Eten is ook oké. Bediening is vriendelijk en spontaan en zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer.

 8. Lysander V.
  • 3 recensies
  9/10

  Wat een leuke ervaring om onder het genot van heerlijk eten en drinken de stad aan je voorbij te zien glijden! Rijdend door de stad wordt je 2,5 uur lang een keur van heerlijke gerechten voor gezet. Een zeer bijzondere ervaring!

 9. Peter S.
  • 15 recensies
  8/10

  Met buitenlandse gasten de RotterTram bezocht tijdens de Wereld Havendagen. Onze gasten en wij hebben genoten van de belevenis. Een mooi concept dat wel voor verbetering vatbaar is. Het idee en de rit zijn erg gaaf. Net als de reacties van de mensen die buiten getuige zijn van onze aanwezigheid in de tram. Proostend Rotterdam door, wat leuk is dat! Het eten is ok - niet meer dan dat. Ik snap dat je de maaltijden elders bereid worden en dat de borden in de tram worden opgemaakt en een laatste tik krijgen. Maaltijden dienen echter wel warm geserveerd te worden. Bediening is top. Dus al met al een aanrader!

 10. Cor H.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk eten in een uniek sfeer terwijl Rotterdam aan je voorbij trekt in al haar facetten en schoonheid. Altijd leuk om een gezellig avond door te brengen.

 11. Maudy B.
  • een recensie
  10/10

  Wat een uniek concept. Heel knap hoe ze in een een rit van 2,5 uur zulke gerechten op tafel weten te krijgen. De tijd vliegt voorbij, omdat je langs alle highlights van Rotterdam komt. Kwalitatief goed eten, lekkere wijnen en een gezellige sfeer!

 12. Loes v.
  • 10 recensies
  9/10

  Wij vond ons bezoekje aan de RotterTram enorm geslaagd! Een heel leuk concept en lekker eten. De bediening was ook erg aardig. Een aanrader!

 13. Guido d.
  • 2 recensies
  9/10

  Onlangs in de RotterTram wezen eten, en dat beviel uitstekend. Aankleding is wat mij betreft zeer geslaagd, evenals het menu. Een leuke variatie aan gerechten, en allemaal zeer smaakvol. Tenslotte nog een compliment voor de bediening, service was uitstekend.

 14. Jacqueline H.
  • een recensie
  9/10

  Gisteren met de Rottertram meegeweest, echt een super ervaring! Ontvangst was hartelijk en het eten was goed (lamsvlees was erg lekker). Daarnaast kun je kiezen uit een rode en witte wijn, ik ging voor de verdejo, die smaakte prima. Leuke combinatie van de "oude" buitenkant en een moderne binnenkant, met name het plafond is erg gaaf! Zeker aan te raden.

 15. Wil S.
  • een recensie
  4/10

  Prijs kwaliteit is niet in verhouding. Gerechten waren lauw net als de witte wijn. Al met al een teleurstellende ervaring. Tip voor de exploitant; Ga een keer met de Hofftram mee in de Den Haag. Mooie gerechten, leukere ambiance en belevenis.

 16. Sandra G.
  • 3 recensies
  4/10

  Teleurstellende ervaring. Vergeleken met de Hoftram in Den Haag, scoort de RotterTram flink onder de maat. Het eten was aardig, maar niet heel bijzonder. Het was ook weinig. En zowel witte als rode wijn in hetzelfde glas serveren! Mijn advies aan de organisator is, kijk nog eens goed naar het concept van de Hoftram, jullie kunnen nog flink verbeteren op een aantal onderdelen. Dit is niet goedkoop, dus dan mag je kwalitatief ook iets verwachten.

 17. Birgitta J.
  • 13 recensies
  10/10

  Wat een origineel idee en perfect uitgevoerd. Het interieur van deze tram is met veel smaak aangepast aan het huidig gebruik als restaurant. Heerlijk om tijdens een smakelijk 4 gangen diner door Rotterdam te rijden, langs de highlights die je vanuit een ander perspectief aan je tafel voorbij komen. Zeer vriendelijke bediening zet de smaakvolle gerechten op tafel vergezeld van een glaasje wijn of fris, voor ieder wat wils. Ook voor een geboren Rotterdamse een zeer geslaagde avond. De stoelen/bankjes zijn wat krap maar dat mocht de pret niet drukken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Praktische informatie

Routebeschrijving naar het restaurant

Willemskade, 3016, Rotterdam, Nederland

Routebeschrijving

,

Over het restaurant

Kenmerken

Verjaardag

Services

,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 44 personen)

Af te huren

Restaurants rond "RotterTram"

 • € 35 (gemiddelde prijs)

  Score:8.3 (54 recensies)

 • € 30 (gemiddelde prijs)

  Score:8.6 (407 recensies)

 • € 39 (gemiddelde prijs)

  Score:8.2 (196 recensies)

 • € 33 (gemiddelde prijs)

  Score:8.9 (815 recensies)

 • € 39 (gemiddelde prijs)

  Score:8.3 (103 recensies)

 • € 34 (gemiddelde prijs)

  Score:8.3 (311 recensies)

 • Rokkaa
  -50%

  Rokkaa

  € 40 (gemiddelde prijs)

  Score:7 (46 recensies)

 • Biblio
  -50%

  Biblio

  € 30 (gemiddelde prijs)

  Score:8.7 (1.037 recensies)

 • € 46 (gemiddelde prijs)

  Score:7 (12 recensies)

 • € 36 (gemiddelde prijs)

  Score:8.6 (555 recensies)

Volgeboekt op {sBrandName}
Zoek naar gelijksoortige restaurants met beschikbaarheid.

Zoeken