Wat
Waar

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 40 Speciaal verzoek

Scores en recensies

Fantastisch
8,7/10
Gebaseerd op 178 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Eten :8,6/10
Service :8,6/10
Setting :8,8/10
 1. Richard P.
  • 1 recensie
  6,5/10

  Na de goede lunchervaring "beneden" had ik me veel voorgesteld van een diner "boven". Dat bleek een misrekening. Het bedienend personeel had geen focus en ik twijfel of de tonijn wel goed was. Die hoort niet naar vis te ruiken, toch?

 2. Joost G.
  • 1 recensie
  8/10

  Het eten was heel lekker, de service van topniveau. We kregen een tafel op de eerste verdieping, de sfeer was in het begin iets minder aanwezig maar daarna zeker goed. Zou er nog wel eens heen gaan!

 3. Astrid K.
  • 27 recensies
  10/10

  Super heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Alleen als je via fork reserveert is het voor het restaurant boven niet voor de pinchos beneden, gebeurde vaker legde ze uit maar opgelost

 4. Bianca R.
  • 15 recensies
  8,5/10

  Prima stek voor pinchos of a la carte te eten. Je kan ook buiten zitten. Lekkere combinaties qua pinchos.

 5. Javier E.
  • 9 recensies
  7/10

  Caro.....

 6. Gretha v.
  • 4 recensies
  7/10

  Wij dachten Pinxtos te gaan eten maar werden boven in het a la carré restaurant gezet, let dus goed op als je gaat eten. Toetjes waren erg lekker, hoofdgerecht viel tegen.

 7. Thomas v.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Bij aankomst was het heel erg druk. Daardoor moesten we lang wachten voordat een medewerker ons te woord kon staan. Voor dit wachten is geen plek gemaakt, je staat dus letterlijk tussen de tafels, wat nogal ongemakkelijk is voor de andere gasten. Toen we eindelijk werden geholpen kregen we te horen dat onze reservering via TheFork bedoeld was voor de eerste verdieping, het menu-gedeelte en dat we niet konden kiezen voor de tapas op de begane grond omdat het daar helemaal vol zat. Op de eerste verdieping was het gelukkig wel rustig met een mooie inrichting. Helaas waren de prijzen van de gerechten even schrikken en was de kwaliteit niet daverend. Al om al, net een voldoende, maar niet voor herhaling vatbaar.

 8. Rafael P.
  • 1 recensie
  10/10

  Excelente

 9. Andrea F.
  • 1 recensie
  6/10

  Ottima la carne.

 10. Marian W.
  • 1 recensie
  8/10

  Voor de Tappas kan je niet reserveren! Wel voor het restaurant erboven. Eten was goed, bediening ook.

 11. Alessandra F.
  • 2 recensies
  7/10

  Buono

 12. Melissa v.
  • 5 recensies
  7,5/10

  Wilden eigenlijk tapas eten. Niet wetende dat we voor het a la Carte gereserveerd hadden. Prima ceviche tonijn gegeten en lekker brood en salade er bij. Sommelier had verstand van zaken. Prima gegeten, wel erg druk binnen en luid. Geen open keuken. Prijs redelijk.

 13. Corma B.
  • 4 recensies
  8/10

  Leuke zaak, lekkere tapas, lekkere wijn, zaten alleen wel midden tussen de Nederlanders en een verdwaalde Spanjaard zo leek het. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

 14. R. B.
  • 7 recensies
  6,5/10

  Muy caro, para lo que comimos

 15. Peter v.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Prima restaurant. Niets Spaans maar wel goed. Aanradertje.... porkribs. Wel bovenkant qua prijzen.

 16. Mieke D.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Zeer vriendelijke bediening , maar duur voor wat je krijgt. Zijn geld niet waard. Op het gelijkvloers, pinxtos / bar, is wel een aanrader. Lekkere pinxtos.

 17. Bernardo r.
  • 5 recensies
  10/10

  excelente

 18. pako p.
  • 1 recensie
  8/10

  Todo muy bien

 19. Pauline E.
  • 2 recensies
  9/10

  Súper bueno...

 20. Lauri B.
  • 2 recensies
  8/10

  Ontvangst was zeer goed. Bediening ook op één dame na. Zeer gehaast was ze, terwijl er ruim de tijd was aangezien er verder nog niemand was. Ze was nog nét niet onvriendelijk. De rest van de bediening zeer behulpzaam en vrienndelijk. Het eten was zeer smakelijk.

Meer informatie

Routebeschrijving naar het restaurant

Carrer de Sant Vicent Màrtir, 6, 46002, Valencia, Spanje

Openbaar vervoer

Paradas autobús Plaça de l'Ajuntament- Mercat Central- Llotja

Routebeschrijving

Plaza de la Reina y parking del Mercado central

, , ,

Over het restaurant

Sagardi Valencia Centro se encuentra ubicado en plena arteria principal de la ciudad que da su nombre; entre la Catedral, el Ayuntamiento y el Mercado Central en un edificio de alto valor histórico protegido por el Patrimonio Cultural.

El concepto de este restaurante está basado en las antiguas tabernas vascas, dividido en dos ambientes: la barra de pintxos con más de 80 variedades y el restaurante-asador cuyo atractivo principal es la parrilla al carbón de encina y a la vista de los clientes.

Dentro de la ambientación de Sagardi Valencia Centro, están las kupelas de sidra desde las cuales el cliente puede servirse directamente, sin que nada impida su goce y disfrute. ¿A qué esperas? ¡Haz tu reserva ahora!

Services

,

, Toegankelijk voor rolstoelen

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd