Terug

Recensies San Siro

9,2/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 253 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Sondervan M.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Heerlijk eten, leuke bediening

 2. Elize V.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk, puur en verfijnd eten, sfeervolle ruimte met fijne akoestiek en kundige, vriendelijke bediening. We kregen ook goed wijnadvies

 3. Gita P.
  • een recensie
  9,5/10

  Zeer goed eten voor een schappelijke prijs met zeer attente bediening.

 4. Nienke V.
  • 8 recensies
  10/10

  Heerlijke ravioli, fijne bediening, heel gezellige sfeer, goede prijzen!

 5. Leo S.
  • een recensie
  8/10

  Gegeten met een groep volgens 3-gangen menukaart. Goede en vriendelijke bediening. Gezellige sfeer.

 6. Frans O.
  • 16 recensies
  8,5/10

  Bediening was met liefde voor het vak, het eten, de wijn en de klant. De wijn was fantastisch. Er stond een kok in de keuken die ontspannen en efficiënt werkte. Ik heb daar met bewondering naar gekeken.

 7. Peter R.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heel lekker, fijne en vlotte bediening.

 8. Claudia v.
  • 15 recensies
  10/10

  Wat een mooi restaurant. Het is een sfeervol ingericht restaurant. We hebben antipasti gegeten en daarna verschillende hoofdgerechten. De bediening is vast, we hadden een hele attente dame die goed mee dacht en regelmatig langs kwam. Echt een aanrader dit restaurant!

 9. Marc v.
  • 17 recensies
  9,5/10

  Heerlijk positief verrassend eten, niet te zwaar, maar wel precies vullend, aardige klantgerichte bediening, sfeervol restaurant!

 10. Raja L.
  • 7 recensies
  7/10

  Van de prijs en iens rating had ik wat meer verwacht; de gerechten waren prima, maar niet bijzonder.

 11. Sade E.
  • een recensie
  8,5/10

  Onze eerste ervaring met San Siro was subliem! De vriendelijke ontvangst en uitleg over het menu zette aan tot een hoge verwachting van het diner zelf en deze verwachting werd overtroffen. De tartaar van rund is een aanrader, maar de open ravioli met chioggiatbiet en cavolo bracht ons helemaal in Italiaanse sferen:). Als finishing touch zou het helemaal geweldig zijn als de bediening de Italiaanse beleving echt zou kunnen overbrengen. We komen zeker weten terug!

 12. Mirna v.
  • 4 recensies
  8/10

  Je voelt je welkom bij binnenkomst. Leuke, deskundige bediening. Verrassend menu, mooie kaart met heerlijke bijpassende wijnen.

 13. Angela J.
  • 12 recensies
  10/10

  Onze reservering via IENS was helaas niet aangekomen, ondanks bevestiging en sms van IENS. Restaurant gaf aan dat ze daar vaker last van hadden. Gelukkig hadden ze toch een mooi tafeltje voor ons.

 14. Chris D.
  • 38 recensies
  10/10

  Onverwachts op advies van wijnbar lefebre hier gaan eten. Helaas alles gereserveerd. Maar omdat wij vroeg waren konden wij nog voor de grote drukte eten. Een fantastisch 4 gangen menu, een heerlijke wijn en uitstekende gastvrijheid. Een absolute topper. Wij hadden dit keer weinig tijd maar komen zeker terug om wederom te genieten van het uitstekende eten. Personeel is ook zeer professioneel en vriendelijk.

 15. Jan Thomas C.
  • 16 recensies
  10/10

  Eten in goed gezelschap is altijd een feest.Als de entourage, het eten en de wijn dan ook top zijn heb je een heerlijke avond. Bij San Siro was dat gisteren zo.

 16. Lilian B.
  • 9 recensies
  9,5/10

  Alles heerlijk, vooral het voor en na gerecht! Alleen de olijven bij de vis van het hoofdgerecht vond ik geen goede combi. Vis zelf perfect op de huid gebakken. De gehorigheid bij dit restaurant kan wat storend zijn. Qua akoustiek is het niet ideaal.

 17. Norbert t.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten voor een correcte prijs. De bediening was ook bijzonder aardig. Hier komen we absoluut terug.

 18. Erica P.
  • 6 recensies
  9,5/10

  We streken neer op het terras, lazen de lovende recensies en boekten het laatst beschikbare tafeltje deze zondagavond. We hebben het familiemenu gekozen. Heerlijke keuze aan verschillende tongstrelende antipasti. We waren eigenlijk al voldaan. Toen kwam het hoofdmenu, bestaande uit drie schotels: spaghetti aglio e olio, vis op de huid gebakken en een soort stoofvlees. Sorry, maar kan nooit onthouden als iets uit meer dan een schotel bestaat. Het was allemaal verrukkelijk, maar de spaghetti was mijn favoriet. Bediening was heel vriendelijk en efficiënt. Leuke inrichting en goede akoestiek; je kon elkaar tenminste behoorlijk verstaan in dit goed gevulde restaurant. Het enige wat ik aan te merken heb: het was wat veel voor twee eters, :-). We komen zeker een keer terug.

 19. Peter B.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Het menu van de chef was heerlijk en van een prima kwaliteit. Bediening heel goed op elkaar afgestemd. Kom zeker nog eens terug!

 20. Harry M.
  • 29 recensies
  8/10

  Vorige week woensdag met mijn vrouw gegeten bij San Siro. We kozen voor het gemak een menu. Beiden waren we zeer tevreden over alle gangen. De bediening was vriendelijk en vlot. Geen overdreven etiquette. Prima restaurant.