Entrée - Sarban Afghaans Restaurant, Utrecht
Vue de la salle - Sarban Afghaans Restaurant, Utrecht
Vue de la salle - Sarban Afghaans Restaurant, Utrecht
Vue de la salle - Sarban Afghaans Restaurant, Utrecht
Suggestion du chef - Sarban Afghaans Restaurant, Utrecht
Suggestion du chef - Sarban Afghaans Restaurant, Utrecht
Suggestion du chef - Sarban Afghaans Restaurant, Utrecht
Vue de la salle - Sarban Afghaans Restaurant, Utrecht
Vue de la salle - Sarban Afghaans Restaurant, Utrecht
Vue de la terrasse - Sarban Afghaans Restaurant, Utrecht
Entrée - Sarban Afghaans Restaurant, Utrecht
Vue de la salle - Sarban Afghaans Restaurant, Utrecht

Sarban Afghaans Restaurant

9,2/10
Gemiddelde prijs € 30
1.210 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 30 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

9,2/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 1210 recensies
 1. M G.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Via een wenteltrap afgedaald naar een uiterst sfeervol restaurant met zachte oosterse muziek. De ontvangst was zeer prettig. De gastvrijheid en service uitstekend met zeer goede uitleg over de gerechten. Het eten werd prachtig opgediend en was van uitstekende kwaliteit met dagverse producten en aandacht voor groenten. Bijzondere vermelding: heerlijk Afgaans ijs als dessert. De prijs-kwaliteit is helemaal in orde. Kortom: een ontdekking en voor herhaling sterk aanbevolen.

 2. Sonja R.
  • 4 recensies
  10/10

  ????

 3. Kim K.
  • een recensie
  9/10

  Geweldige nette bediening! Leuke avond gehad. Lekker vers eten. Mooie smaak combinaties.... het geluid is wat rumoerig, daardoor moet je best luid praten

 4. Henny V.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten, echter de akoestiek is niet optimaal. Teveel rumoer, waardoor je elkaar slecht verstaat aan tafel.

 5. • een recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten, aanrader om verrassingsmenu te nemen! Zeer vriendelijke en goede bediening. Enige minpunt is de akoestiek, door drukte kon je de ander slecht verstaan.

 6. Nadia B.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Mooi verrassingsmenu om de (voor mij nog) onbekende keuken te leren kennen. Alles werd heel duidelijk en vriendelijk uitgelegd, het was erg smakelijk en de kip was super mals. Lekker druk op de vrijdagavond, door het rumoer is een tafelgesprek minder relaxed te voeren.

 7. Hendrik d.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Geweldig restaurant. Naast kwaliteit van het eten, is de gastvrijheid van de bediening opvallend. Eten is zeer smaakvol en in de juiste proporties. Uitleg van het eten is eveneens geweldig. Zeer aan te bevelen!!

 8. Patrick C.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten. We hadden enige haast, dat werd goed.opgepakt. Voorgerechten waren heel erg goed, hoofdgerecht en toetje gewoon goed. We komen zeker terug.

 9. Egbert W.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Goede sfeer, aardige mensen, lekker eten, leuk concept. Kortom top!

 10. Harry H.
  • 12 recensies
  8,5/10

  Voor het eerst geweest. Zeer aangenaam. Lekker eten: niet te pittig. Vakkundige en vriendelijke bediening (9). Geen sterrenrestaurant (9 of 10) dus beoordeling als bij de beteren van de rest (7 of 8). Menu van de chef: kleine hapjes van enkele kaartgerechten. Drie gangen 29,50 met verrassend voor- en nagerecht. Dezelfde prijs overigens indien je zelf drie gangen samenstelt a.d.h.v. de kaart. Eenvoudige wijnkaart. Komen zeker nog en keer terug.

 11. Joran C.
  • 3 recensies
  8/10

  Vriendelijke ontvangst en bediening. Goede uitleg bij de gerechten. Presentatie van de gerechten was goed. Hetzelfde gold voor de smaak en temperatuur van de gerechten.

 12. Hans K.
  • 5 recensies
  9/10

  Heerlijke gerechten. Fijne bediening. Door drukte redelijk lange wachttijden tussen gangen, maar het wachten wordt wel beloond.

 13. R D.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Wij namen het verrassingsmenu, veel kleine gerechten met veel variatie dus. Erg lekker. Bediening attent en persoonlijk. Accommodatie in kelderruimte met een klein buiten aan de gracht. Aanrader

 14. Ivar G.
  • een recensie
  9/10

  Na een tip van een vriendin hier gegeten met familie. Nu kende ik de Afghaanse keuken al een beetje, maar de kwaliteit die hier neergezet werd was uitmuntend. Het eten is gewoon Heel. Erg. Lekker. Bovendien wordt het verzorgd geserveerd, van het voor t/m het nagerecht. De service is, hoe druk ook, zeer vriendelijk en snel. Een minpuntje, de cappuccino. Deze wordt met filter koffie gemaakt.

 15. S.C. W.
  • een recensie
  10/10

  wij waren heel blij met een beschut tafeltje voor 3 aan de gracht. Uniek plekje, zeer verrassend. er werd uitstekend rekening gehouden met de vooraf niet bekende allergieën van onze gast. Op het eten betrokken en charmante bediening, voldoende uitleg, feestelijke en lekkere maaltijd.

 16. Kees d.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Prettige bediening, zijn oprecht geïnteresseerd, wachttijd goed afgestemd. Eten bijzonder lekker

 17. Ebo R.
  • 5 recensies
  9/10

  Wat een gastvrijheid, ieder bezoek weer! Met zorg en liefde bereidde en opgediende gerechten. Tikkeltje te zout (als je gewend bent om zonder zout te koken), maar alles zo heerlijk op smaak. Heerlijke smaakcombinaties! Na het hoofdgerecht hadden we nog maar tien minuten voordat we naar een concert moesten. Heel vriendelijke bediening ondernam direct actie en zorgde ervoor dat we met voorrang van ons dessert konden genieten. Echt een aanrader!

 18. Karl Ernst L.
  • 48 recensies
  10/10

  Ik kom hier redelijk vaak vanwege de uitstekende keuken, de gunstige prijs-kwaliteit verhouding en de vriendelijkheid van het personeel. De matige akoestiek blijft een minpuntje en het is zeker geen goed idee om het geroezemoes met luide muziek te overstemmen...

 19. Petra Van 't H.
  • 6 recensies
  10/10

  Ik at hier voor de eerste keer. Aangeraden door de familie die ook nu weer mee at. Mooi opgediende schotels met verscheidenheid aan smaken. Een aanrader!

 20. • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten in een sfeervolle omgeving. Het personeel liet aan het einde van de avond soms wat lang op zich wachten, maar hun vriendelijkheid en gastvrijheid lieten je dat al snel vergeten

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m zondag 17.00 - 22.00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Oudegracht aan de Werf 161, 3511 AL, Utrecht, Nederland

Routebeschrijving

, , , Utrecht-Centrum

Over het restaurant

Darah is het vierde familierestaurant dat in mei 2017 is opgericht door de familie Alizadah. Vanaf januari 2010 ontvangen zij hun gasten met veel liefde en plezier in restaurant Sarban in Tilburg. Het culinaire succes heeft zich ondertussen uitgebreid naar Den Bosch (restaurant Zaher, 2013) en Waalwijk (restaurant Attan, 2014). Sinds 2016 kun je door cateringbedrijf Saaz ook je feesten en partijen laten verzorgen.

Betekenis Darah

Darah verwijst naar de vruchtbare grond tussen de voet van de berg en de rivier. De grond is bij uitstek geschikt voor het verbouwen van diverse gewassen omdat dit veel voedingsstoffen bevat.

In elk restaurant van de familie Alizadah, wacht je een hartelijke ontvangst. Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid zijn diepgeworteld in de Afghaanse cultuur. De gastheren en gastvrouwen staan open voor al jouw vragen.

Hart voor de maatschappij

Ze voelen zich maatschappelijk erg betrokken bij hun woon- en werkomgeving en streven ernaar om op verschillende manieren de mensen om zich heen te helpen. Tot op heden is het ze gelukt om op de volgende manieren een kleine bijdrage te leveren;

• Ze nemen bewust alleenstaande minderjarige asielzoekers aan als personeel om hen een kans te bieden op een succesvolle toekomst in Nederland. In het restaurant proberen ze zoveel mogelijk Nederlands te spreken. Dit om de integratie te bevorderen.

• Ze stellen wekelijks een tafel beschikbaar aan Quiet500 members. Dat zijn Tilburgse gezinnen die onder de armoedegrens leven.

• Als actief lid van het Elftal tegen Armoede proberen ze met verschillende projecten het percentage van de mensen die onder de armoedegrens leven te verlagen.

• Via het bestuur van de stichting Samen Doen proberen ze nieuwkomers en huidige inwoners van Tilburg met elkaar te verbinden. Ook creëren ze werkgelegenheid voor de nieuwkomers.

• Ze nemen deel aan verschillende veilingen, waarvan de opbrengst vaak gaat naar de ouderen in de stad.

Services

, Wi-Fi

Restaurants rond "Sarban Afghaans Restaurant"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.