Yoghurt - Schuitendiep 70, Groningen
Suggestie van de chef - Schuitendiep 70, Groningen
Restaurant - Schuitendiep 70, Groningen
Yoghurt - Schuitendiep 70, Groningen
Suggestie van de chef - Schuitendiep 70, Groningen
Gemiddelde prijs € 35 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

9,3/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 232 recensies
 1. Marjolein I.
  • 3 recensies
  10/10

  Zeer warm ontvangst door zeer kundige bediening. Het fijne hier is dat de bediening niet pretentieus is maar van 'mens tot mens' contact maakt aan tafel, wat een ontspannen sfeer geeft. Zeer smakelijk eten met uitstekende bijpassende wijnen (eten en wijn vullen elkaar aan en versterken elkaar) - ook de mogelijkheid om een wijnarrangement met halve glazen te doen als een volledig glas teveel is. Ik kom hier zeer graag!

 2. Caroline B.
  • 11 recensies
  8,5/10

  Erg lekker gegeten! Elk gerecht was goed tot bijzonder goed! Met name de eerste twee van de zes gangen vonden we geweldig lekker!! De service aan tafel was op zich heel goed alleen het tempo waarop de gerechten kwamen was voor ons soms wel erg traag. We hebben uiteindelijk 5 uur gezeten voor zes gangen. We vermoeden dat er iets mis was gegaan, al werd dat niet zo uitgesproken. We komen zeker nog eens terug.

 3. Sandra S.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten! Alle gerechten waren verassend en gewaagd en de wijnen waren goed gekozen. Jammer dat de sfeer nog steeds eetcafé uitstraalt en dat ook nog op de gevel staat. Je zou er zo voorbij lopen terwijl wij elk gerecht wel dubbel zouden kunnen eten, zo lekker. Haal eetcafé weg, het is namelijk een volwaardig restaurant

 4. Jeannette K.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Buitengewoon lekker eten, vriendelijke en efficiënte bediening en heerlijke wijn. Een aanrader! Beetje jammer dat we aan achterkant van het restaurant geplaatst werden Maar dat hebben we voor lief genomen omdat het allemaal zo lekker was. Topper!????????????

 5. Djurre d.
  • een recensie
  9/10

  Top eten en service. Het setting van het tafeltje achterin de hoek doet geen eer aan het hoogwaardige eten. Al met al absoluut een aanrader als je komt voor de kwaliteit van het eten en de wijn! Goede prijs ook.

 6. Koert T.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten. Gezellig gezeten. Leuke vlotte bediening. Enige puntje is dat de tijd tussen voorlaatste gang en het dessert wel wat korter had gemogen.

 7. Alexander V.
  • 23 recensies
  9,5/10

  Schuitendiep staat soms gekwalificeerd als eetcafé, maar dat doet geen recht aandikt restaurant. Dit id een plek voor gourmets, genieters van met zorg klaargemaakte gerechten, ook met aandacht voor de individuele klant. Zeer aimabel, heerlijk gegeten, goede wijnadviezen, een bijzondere belevenis en dat ook nog voor een vriendelijke prijs, wat wil wil een mens nog meer?

 8. Glenn B.
  • een recensie
  9,5/10

  Enorm gastvrije, gepassioneerde bediening met de juiste dosis kennis en ervaring. Een geweldige aanvulling op het perfecte menu, samengesteld door een zeer kundige chef. Leuk concept, waarbij de chef bepaalt wat er aan (seizoensgebonden) producten geserveerd wordt. 100% een aanrader!

 9. Gerdie j.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk buiten gegeten en fantastische bediening. We komen vaker!

 10. Nico V.
  • 34 recensies
  9,5/10

  Als je in Groningen goed uit eten wil: niet verder zoeken en reserveren bij Schuitendiep 70. We hadden een viergangenmenu. Stuk voor stuk heerlijke gerechten, verrassende combinaties die er ook mooi uitzien. Daarnaast heel plezierig personeel. De bedrijfsleider is een uitgesproken aardige man die een heel prettige sfeer weet te creëren. Niet goedkoop maar uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Jammer dat ik op meer dan 200 km afstand woon, anders zou ik snel weer gaan.

 11. Karen V.
  • een recensie
  10/10

  Verrassend mooie gerechten en mooie sfeer door moderne kunst. Bediening hield rekening met alle wensen, Topavond gehad, complimenten.

 12. Rutger S.
  • 2 recensies
  9/10

  Heel erg goed eten. Het eten was heel erg goed op smaak, alles paste ook goed bij elkaar. De bediening was ook goed alleen af en toe wat langzaam. Kwam niet vaak langs, en kon misschien wat attenter. Verder is de zaak leuk ingericht, alleen de tafels zitten niet fijn. Langere mensen kunnen hun voeten niet kwijt. Dat was na tijd zitten wel wat vervelend. Al met al een hele leuke avond en voor lekkere avond gehad.

 13. Astrid E.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, mooie gerechtjes met goede wijnen. Tevens hartelijk personeel, goede timing en uitleg. Schilderijen aan de wand iets bijzonder, verder geen aanmerkingen.

 14. Ton v.
  • 3 recensies
  10/10

  Heerlijk genoten van een fantastisch verrassingsmenu met dito wijnen! Ook top bediening. Kortom: absolute aanrader voor een geslaagd avondje uit eten.

 15. Edwin S.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten

 16. Jan v.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten met verrassende smaken, enthousiast personeel maakt het nog leuker

 17. Anton B.
  • 3 recensies
  10/10

  We hebben hier een 4-gangen diner gehad, Alle gerechten waren zeer goed. Zeker voor herhaling vatbaar. De service was ook zeer goed.

 18. Linda b.
  • een recensie
  9/10

  Alle gerechtjes verzorgd uiterlijk en heerlijk van smaak. Bediening attent en zeer prettig. Prijs kwaliteit prima

 19. Jiska P.
  • 8 recensies
  9,5/10

  Het is heel jammer dat wij 170 km zuidelijker in Utrecht wonen, want wat hebben wij fantastisch gegeten. 7 gangen met bijpassende wijnen. Elk gerechtje was zalig, super op smaak en mooi gepresenteerd. Applaus voor de kok en zijn keukenbrigade. De kok kwam zelf ook een gerechtje brengen. Leuk! Zodra we weer in Groningen zijn komen we weer. Zou er voor op en neer rijden. De entourage klopt niet met de hoogstaande gerechten, maar ik kom om super te eten en niet om naar het interieur te kijken. De dames van de bediening zijn ook bijzonder aardig en kundig.

 20. Klaas B.
  • een recensie
  9,5/10

  een prima plek om lekker en gezellig te eten.

Praktische informatie

Openingstijden

Woensdag t/m Maandag 17.00 - 22.00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Schuitendiep 70, 9700, Groningen, Nederland

Openbaar vervoer

Grote Markt, Zuiderdiep, Damsterdiep

Routebeschrijving

U kunt parkeren aan de Parkeergarage Damsterdiep

,

Services

, ,

,

Restaurants rond "Schuitendiep 70"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.