Suggestie van de chef - Shiki Sushi & Lounge, Rotterdam
Het restaurant - Shiki Sushi & Lounge, Rotterdam
Restaurant - Shiki Sushi & Lounge, Rotterdam
Sushi - Shiki Sushi & Lounge, Rotterdam
Turquoise - Shiki Sushi & Lounge, Rotterdam
Blue shutters - Shiki Sushi & Lounge, Rotterdam
Suggestie van de chef - Shiki Sushi & Lounge, Rotterdam
Suggestie van de chef - Shiki Sushi & Lounge, Rotterdam
Suggestie van de chef - Shiki Sushi & Lounge, Rotterdam
Het restaurant - Shiki Sushi & Lounge, Rotterdam

Shiki Sushi & Lounge

8,7/10
Gemiddelde prijs € 30
1.866 recensies
Gemiddelde prijs € 30 Speciaal verzoek

Scores en recensies

8,7/10
Fantastisch
Gebaseerd op 1866 recensies
 1. Hanna O.
  • 6 recensies
  8,5/10

  Het eten is heerlijk. Lekkere sushi. Vind de muziek iets te overheersend. Maar we hebben allemaal heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

 2. Tamara R.
  • 16 recensies
  8/10

  Kom hier regelmatig terug. Heerlijke sushi en superaardige bediening. Iedere keer weer een topavond. Ook de cocktails zijn heerlijk! Zeker een aanrader

 3. David A.
  • een recensie
  10/10

  Het eten is er van goede kwaliteit en de service is er vriendelijk

 4. Janwillem G.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Wij komen hier regelmatig en het is altijd heerlijk eten en gastvrije bediening! Vis is altijd vers en je hoeft nooit lang te wachten voordat er eten op tafel staat!

 5. Aldo C.
  • een recensie
  10/10

  De ontvangst en service was erg goed. Het eten was erg lekker en de kwaliteit goed. De versheid van het eten was te proeven. Wij gaan er zeker vaker eten.

 6. Neesha R.
  • 6 recensies
  8,5/10

  Erg "druk" qua geluid, je zit toch wel erg op elkaar.. eten is wel lekker, we kwamen meer voor de dragon roll. We zullen hier niet zo heel snel meer terug komen, dan gaan we liever naar onze vertrouwde sushi restaurant.

 7. Dennis D.
  • een recensie
  6,5/10

  We moesten 5.50 betalen omdat we een kinderwagen bij ons hadden voor een baby van 7 weken. En de keuze is erg achteruit gegaan en de betere dingen moet je extra voor betalen die bij andere wel gewoon in de prijs zitten en die zijn nog goedkoper ook.

 8. Angelique L.
  • 6 recensies
  8/10

  Altijd gezellig en lekker om hier verse en leuk opgemaakte sushi te eten, Shiki Sushi zou van mij een 10 krijgen als ze ook weer YUMS gaan accepteren ;-)

 9. Arienne t.
  • 13 recensies
  8,5/10

  Eten was erg lekker. Ruimte rumoerig. Bediening prima maar doordat het druk was werd de tafel slecht afgeruimd.

 10. Jenny M.
  • een recensie
  8,5/10

  We hebben lekker gegeten en kregen onze rondes snel geserveerd. Vriendelijke bediening! Het viel ons wel op dat het heel rumoerig was. Dat voelde niet fijn. En hoewel er veel tafels leeg waren, werden de gasten toch allemaal bij elkaar geplaatst. Het geluidsniveau zorgt er denk ik voor dat ik een andere keer ergens anders sushi ga eten.

 11. Sylvia S.
  • een recensie
  8/10

  Zeker de aanbevolen sushi gerechten zijn om je vingers bij af te likken. Echte aanrader. En leuk lounge-achtige achtergrondmuziek en mooie verlichting. Sfeervol!

 12. Souad Z.
  • een recensie
  5,5/10

  We eten vaker bij Shiki, omdat het eten lekker is en de service beter is dan andere all-you-can-eat-sushirestaurants. Voor het tweede hoeven we daar niet meer heen: we vroegen om een bepaalde tafel die we niet kregen en die gedurende onze aanwezigheid ook leeg bleef. De tablet om de bestellingen te plaatsen deed het elke keer niet. We hebben minstens 4 keer melding gemaakt. 2 Keer moesten we ook zelf van tafel, omdat de serveerders het niet oppakten. Het probleem van de tablets in het restaurant was al langer bekend bleek, maar de ICT'er zou pas later in de week langskomen. Een drankje bestellen, of andere vragen aan de serveerders kon niet. Zo antwoordde eentje in paniek dat ze dat vanwege drukte niet kon opnemen, Bij het afrekenen verteld over de slechte service en onze teleurstelling en als reactie kregen we: 'ja, we weten het'. Voorlopig geen Shiki voor ons.

 13. Melissa D.
  • 4 recensies
  10/10

  Gister gezellig met 4 personen wezen eten bij Shiki was weer goed zoals altijd. Vriendelijk personeel en snelle service. Een echte aanrader voor de sushi liefhebber!

 14. Jan L.
  • een recensie
  5/10

  Ontvangst was oké, echter de service is dramatisch op 2 bediende na die Engels spraken. De rest was super arrogant en het woord alstublieft bij het neer (gooien) van de gerechtjes kwam er helaas niet van af. De shusi combinatie was goed maar ik proefte toch bij veel soorten dat het al enige uren geleden gemaakt was. Uiteraard logisch als je naar een al you van eat buffet gaat. Al met al heb ik heerlijk gegeten!

 15. Marieke S.
  • een recensie
  9,5/10

  Super lekkere sushi’s, echte aanrader! Wel druk, tafels dicht bij elkaar waardoor het heel rumoerig is en je elkaar soms slecht kunt verstaan.

 16. John L.
  • een recensie
  8/10

  Het was uitstekend qua sfeer, bediening en eten. Het enige wat ons stoorde was een groep van vijftig personen die wel erg duidelijk aanwezig waren. Nadat deze groep had gegeten vertrok meer dan de helft van de personen, maar de rest bleef maar hangen en stonden bij de tafels. Misschien verstandig om n ruimte te maken voor grote groepen (25+), dit zodat de rest er geen last van heeft.

 17. Angelique L.
  • 6 recensies
  10/10

  Wat een heerlijke, verse en mooi opgemaakte sushi.. vriendelijke bediening

 18. Peter D.
  • 10 recensies
  5/10

  Wij zijn trouwe klanten bij Shiki, maar vanavond was het teleurstellend. Door een internetstoring was het een chaos met de tablets. De bestelling werd niet verzonden of wel verzonden, maar dan kreeg je de helft niet. De bediening gooit nog net niet je bestelling op tafel, laat staan dat ze je zeggen wat ze neerzetten. Daar zouden ze eens wat meer aandacht aan moeten besteden. Het eten was verder lekker, daar is niets op aan te merken. Voorlopig ben ik even klaar met Shiki....helaas

 19. N V.
  • 2 recensies
  8/10

  Sushi's van goede kwaliteit, ook gefrituurde hapjes ok,vlees en kip ook lekker. Niet alles geprobeerd. Heerlijk die airco zeker op de warmste dag van juli

 20. Samuel D.
  • een recensie
  6/10

  helaas zijn sommige gerechten aangepast vergeleken met eerst en deze zijn minder geworden. Sommige personeels leden mogen wel vriendelijker zijn. Zo werd er ook niet bedankt voor het geven van fooi

Praktische informatie

Openingstijden

Restaurant MA t/m WOE 17:00 - 22:30

Restaurant DO t/m ZON 17:00 - 23:00

Keuken ZON t/m DO 17:00-22:00

Keuken VRIJ & ZAT 17:00-23:00

BAR 17:00 - 23:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Prins Alexanderlaan 37a, 3068 PN, Rotterdam, Nederland

Routebeschrijving

Parkeerplaats & Betaald parkeren in de buurt

provincie Zuid-Holland, Ommoord / Zevenkamp / Nesselande

Over het restaurant

Een unieke beleving

Elegant, tijdloos, futuristisch en bovenal erg chique. Beter zou je Shiki Sushi & Lounge niet kunnen omschrijven. Bovendien verraadt de naam al een en ander over het menu. Maar voor degenen die geen Japans spreken: ‘shiki’ betekent ‘four seasons’, wat in dit geval resulteert in seizoensgebonden gerechten bereid met uitsluitend verse ingrediënten. Om je vingers bij af te likken.

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , , , Wi-Fi

Restaurants rond "Shiki Sushi & Lounge"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.