Gerecht 2 - Soil of Amsterdam, Amsterdam
Gerecht 1 - Soil of Amsterdam, Amsterdam
Gerecht 2 - Soil of Amsterdam, Amsterdam
Gerecht 1 - Soil of Amsterdam, Amsterdam

Soil of Amsterdam

8,2/10
Gemiddelde prijs € 20
37 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 20 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,2/10
Zeer goed
Gebaseerd op 37 recensies
 1. Martijn V.
  • een recensie
  5,5/10

  Het eten smaakte niet erg bijzonder, het Bright een beetje saai. Bediening was relaxed maar onervaren. Extra drankje had wel gevraagd mogen worden en afrekenen ging moeizaam.

 2. Reka F.
  • 2 recensies
  10/10

  Het is een gezellige plek met lekker en gezond eten. De bediening was heel hartelijk maar ook niet overdreven, gewoon heel fijn. Wij waren er op een donderdag avond en het was lekker rustig en een ontspannen sfeer. Heel fijn, gezien tegenwoordig alles propvol is en lawaaiig.

 3. Paul v.
  • een recensie
  7/10

  Heerlijk gegeten maar beetje sfeerloos

 4. Lidwien V.
  • 16 recensies
  5,5/10

  Het eten is zeker niet slecht, maar ook niet goed. Wat flauw en niet heel bijzonder. Drinken belachelijk duur voor wat je krijgt (drie slokken wijn voor 5 e) en muziek staat te hard zodat tafelen niet heel ontspannend was.

 5. Eline B.
  • een recensie
  6/10

  We hadden hier een maand geleden al gegeten en dat was een geweldige ervaring. Verschillende proefgerechten, aardige bediening, inspirerend praatje met de eigenaar. Gisteravond was het schietleeg, stond er een bozig Engels sprekend meisje achter de bar die onwaarschijnlijk traag bediende. Het eten was redelijk. Doch hummus te flauw en te weinig lobbig. Auberginefondue smaakte goed. De verschillende bowls smaakten matig; wat een verschil met ons eerste bezoek. Jammer.

 6. Evelien S.
  • een recensie
  4,5/10

  Ik vond het eten heel flauw, zat geen enkele smaak aan. Jammer, de ingrediënten zijn goed en de prijs is heel betaalbaar

 7. Floor M.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten!

 8. Anouk B.
  • 6 recensies
  8/10

  Lekker eten! Snel geserveerd. Gezellige inrichting. Aanrader!

 9. Sophie M.
  • een recensie
  10/10

  Hele fijne en aangename sfeer, je voelt je welkom en je kunt goed ontspannen :) zeker mijn favoriete plek in west

 10. Esther M.
  • een recensie
  6,5/10

  Jammer dat je in Amsterdam als een toerist moet voelen. Restaurant werd voornamelijk door toeristen bezocht en het personeel spreekt geen Nederlands.. Prima voor lunch maar 's avonds wil je toch een iets gezelliger restaurantje bezoeken.

 11. Peter S.
  • 552 recensies
  6,5/10

  Soil of Amsterdam bestaat nog niet zo lang, een zaak van gemiddelde grootte en met een redelijk sobere maar aantrekkelijke inrichting. Vooral de stellingkast met weckpotten met kleurrijke ingrediënten zag er erg leuk uit. Op de kaart staan voornamelijk vegetarische gerechten: salades, bowls en sandwiches die eventueel aangevuld kunnen worden met ei, kip of bavette. Ik had de sandwich Beetroot Greeky met spinazie, rode ui, tomaat, olijven en tzatziki met rode biet. Een lekker gerecht. Verder had ik de Lentil Dahl bowl, een soort curry met rode linzen, bloemkool, knolselderij, tomaat, knoflook, kurkuma, quinoa en andere kruiden. Dit gerecht vond ik erg vlak van smaak en viel dus tegen. Jammer genoeg ontbrak het de dame in de bediening ook aan enthousiasme. Een beetje jammer allemaal want ik had er me meer van voorgesteld.

TheFork aanbiedingen

30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 tot 22:00 uur

Zaterdag & Zondag: 10:00 tot 22:00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Bilderdijkstraat 141, 1053 KN, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving

Amsterdam-West,

Over het restaurant

In 2004, Remco and Gustavo, the two founders of SOIL, lived on the San Francisco bay, just a few blocks from Chez Panisse - the world-famous restaurant that spearheaded the local and seasonal movement. We both fell for this new, sustainable California kitchen: delicious, seasonal food made with the freshest ingredients, sourced as locally as possible.

Twelve years later, now in Amsterdam, we kept wondering where to find similar food. Healthy yet delicious, sustainable without lectures. No dogmas. Where the food makes you happy, not feel guilty for whatever reason.

SOIL was born out of a very personal need and a desire to share this same appreciation for great quality food with as many people as possible.

Services

,

Wi-Fi

Restaurants rond "Soil of Amsterdam"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.