Suggestie van de chef - Sous Bar-Bistro, Amsterdam
Voorkant - Sous Bar-Bistro, Amsterdam
Het restaurant - Sous Bar-Bistro, Amsterdam
Suggestie van de chef - Sous Bar-Bistro, Amsterdam
Suggestie van de chef - Sous Bar-Bistro, Amsterdam
Voorkant - Sous Bar-Bistro, Amsterdam

Sous Bar-Bistro

8/10
Gemiddelde prijs € 30accepteer Yums
3 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 30 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8/10
Zeer goed
Gebaseerd op 3 recensies
 1. Rob V.
  • 72 recensies
  6,5/10

  Leuk menu met bites en gerechtjes om te delen. Uitstekende Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland. Daarmee was "uitstekend" echter op. De bestelde nacho's hadden nogal wat tijd nodig, zagen er wel erg leuk uit, maar waren flauw en voorzien van heel weinig kaas en te weinig pepertjes. De salade van eendenborst bleek een kurkdroge aangelegenheid. De eend smaakte goed, maar de salade was kaal. Bij navraag bleek de nieuwe kok de dressing vergeten te zijn. Deze salade werd van de rekening gehaald. De bruschetta met worst bleek ongekruid en flauw. Dat gold ook voor de panzanella met sardines. De selectie van kaas was op zich prima, alleen had de kok eerst het brood gesneden en daarna op dezelfde plank de kaas, dus die zat onder de kruimels. De apple crumble tenslotte, was lekker. Het is uitsluitend aan de bijzonder aardige dames in de bediening te danken dat we besloten hebben nog eens terug te komen. Maar dan wel op een dag dat de echte kok er is.....

 2. Christel B.
  • 7 recensies
  6,5/10

  Helaas niet veel waar voor je geld. We bestelden twee salades, met biet en met pompoen. Er zat nauwelijks biet of pompoen in en ze waren verder nauwelijks van elkaar te onderscheiden. De octopus was ok, maar het was ook erg weinig en smaakte te veel naar olijf (!). De pizza mer pittige worstjes was echt lekker, fijne dunne korst. Bijna meer een flamkuchen, maar dat vind ik zelf geen enkel probleem. Het millefeuille dessert heb ik niet helemaal opgegeten en dat zegt wel iets. Daar was weinig aan. En wat was het koud!! De buitendeuren stonden open en het was buiten maar een paar graden boven 0. Ee stond alleen een glazen wand tussen de buitenkou en binnen. De deur ging daarbij continue open voor de rokers en nieuwe gasten. Leuk personeel en leuke sfeer, maar geen waar voor je geld.

 3. Barbara d.
  • 106 recensies
  10/10

  Wat een gezelligheid en goede service en heerlijk eten! Sowieso de omgeving van 9 straatjes is leuk en dit kan zich hierbij aansluiten. Lekker broodje met gepocheerd ei en avocado en heerlijke brownies.

Praktische informatie

Openingstijden

Zondag t/m Donderdag: 11:00–01:00

Vrijdag & Zaterdag: 11:00–03:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Wolvenstraat 16, 1016 EP, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving

, Jordaan

Over het restaurant

Sous is located right at the heart of the Nine Streets District. We offer a energetic bar area for drinks, bites or meal and a bright restaurant area to sit and enjoy our lunch, dinner and drinks daily from 11.00 till 01.00 and on Fridays and Saturdays until 03.00.

Services

, Wi-Fi

Restaurants rond "Sous Bar-Bistro"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.