Suggestie van de chef - Swagat, Amsterdam
Ingang - Swagat, Amsterdam
Restaurant - Swagat, Amsterdam
Suggestie van de chef - Swagat, Amsterdam
Ingang - Swagat, Amsterdam

Swagat

8,4/10
Gemiddelde prijs € 25
57 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 25 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,4/10
Zeer goed
Gebaseerd op 57 recensies
 1. Lidy B.
  • een recensie
  10/10

  Gastvrij zijn erg vriendelijk en bediening. Het eten was heerlijk! Gaan zeker nog een keer

 2. Sharon B.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk eten en goede prijs/kwaliteit verhouding!

 3. Andre D.
  • 2 recensies
  10/10

  Op een zeer drukke avond, was de bediening vlot en vriendelijk. Het eten was erg lekker

 4. Michaël V.
  • een recensie
  7,5/10

  Goed gegeten, was niks mis mee, maar was een concert van Tino Martin en daardoor beredruk, personeel deed erg zijn best, maar kon het gewoon niet aan

 5. Sanne D.
  • 2 recensies
  2,5/10

  Gereserveerd en bevestigd via Fork, was niet bekend bij het personeel en hierdoor een dubbele boeking. Door de gastvrije GASTEN oplossing gevonden door de tafel te delen. Personeel kwam niet langs, moesten zelf met de bestelling naar hun toe. Vele mensen die later dan ons binnen kwamen werden wel geserveerd en hadden hun eten vrij snel. Na 1,5u te hebben gewacht hebben we laten weten niet langer te willen wachten en zijn we vertrokken. Kortom erg teleurstellend.

 6. Bart V.
  • 3 recensies
  7/10

  Zeer lekker gegeten. Alleen loopt er te weinig personeel waardoor het krijgen vaan drankje lang duurde en het eten meer dan een uur na bestellen pas kwam. Wel aardig personeel.

 7. Dirk B.
  • een recensie
  8/10

  De moeite waard! Probeer maar eens.

 8. Anneke S.
  • een recensie
  8,5/10

  Heerlijke echte Indiase gerechten. Vriendelijk personeel!

 9. Paul D.
  • een recensie
  9,5/10

  Vriendelijke bediening. Niet alles op tafel pleuren maar het wordt eerst gevraagd. Zeer zeker voor meerdere herhalingen vatbaar. Rolstoel toegangkelijk. Toilet weet ik niet. Netjes schoon open keuken. Ziet er goed uit. .

 10. Manshande M.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijke, authentieke indiase keuken!

 11. Arnold S.
  • een recensie
  10/10

  Vriendelijke ontvangst, vriendelijke bediening, goed eten en voldaan vertrokken. En.....niet te duur

 12. M V.
  • een recensie
  8/10

  Lekker gegeten. Volgens mij zeer authentiek. Vond wel dat de gangen snel na elkaar opgediend werden. Ga zeker nog een keer terug

 13. Maikel H.
  • een recensie
  7/10

  Ben eerste kerst geweest, de bediening was erg gehaast , ik vond het echt vervelend worden heb een paar keer moeten zeggen even wachten met serveren anders waren we binnen een uur al weer buiten en ze lachten amper. Ook was het ontzettend luidruchtig veel kinderen, kunnen ze zelf niets aan doen maar ouders horen er op te letten ( overlast) was niet leuk meer dit vond ik jammer soms verstond je mekaar niet eens terwijl de tent niet vol zat.

 14. Juliëtte v.
  • een recensie
  6,5/10

  We hadden gereserveerd in dit restaurant. Toch moesten we wachten op een tafeltje. Het personeel dat wel met genoeg was had duidelijk zorgen en prak voor het grootste gedeelte nauwelijks Nederlands. Toen we zaten duurde het even voordat we konden bestellen.. De akoestiek lawaaiig. Het eten was in orde.

 15. David K.
  • 10 recensies
  10/10

  Het was super lekker eten met goed bediening. Een echt aanrader voor Indiase eten.

 16. Fredrik K.
  • een recensie
  10/10

  Prima dinner bij Swagat. We zullen regelmatig terugkomen.

 17. Ineke W.
  • 6 recensies
  9,5/10

  We hebben hier weer zo super lekker gegeten. Als we weer in amsterdam zijn voor een paar dagen komen we terug. Absolute aanrader. Als je de indiase keuken kent zal je merken dat dit hele goeie kwaliteit is en als het nog onbekend is voor je dan ben je meteen verkocht!

 18. Sharmila L.
  • 5 recensies
  10/10

  In verband met de trouwdag van mijn ouders heel fijn gegeten in restaurant Swagat. Zoals de naam als zegt zijn wij echt heel warm ontvangen door o.a. de eigenaar van de zaak. Keurige en vriendelijke bediening. De zaak is netjes en schoon! Het eten was overheerlijk, goed van smaak en precies goed. Wij zullen hier zeker nog eens terugkomen. Een absolute aanrader!!!

 19. Nora .
  • 30 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten, genuanceerde smaken en een ruim aanbod. De service is af en toe wat onwennig vanuit de medewerkers, maar ze doen hun uiterste best en zijn zeer vriendelijk.

 20. Richard R.
  • 2 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten mensen zijn aardig het is een mooi restaurant

Praktische informatie

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf: 16:30 tot 23:30 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Stadionweg 249, 1076 NX, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving

Amsterdam-Zuid

Over het restaurant

Let me introduce myself; My name is Surinder Kumar, owner & Chef. I have around 7 years experience in Indian cooking in India & 25 years experience in the Netherlands. I had several Indian restaurants in Amsterdam called Indian Restaurant GANDHI at Damrak & Indian Restaurant MAHARAJA OF INDIA in Jordaan.

I am specialized in making Mughlai Indian food. This style of food was prepared by cooks only for King’s (Maharajas) in India in their kitchen. After independence in the year 1947 all the kingdoms were merged & their cooks came out from King’s kitchen to public places.

I learned this skill from a very famous cook in India. Very healthy Indian ingredients are used in the food which are good for health, boost immune system & good for body organs. To name the few dishes: Tandoori chicken, Butter chicken, Chicken Tikka masalla, Chicken Rogan Josh same in Lamb & special Vegetarian Thali.

Services

, , Wi-Fi

Restaurants rond "Swagat"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.