Ingang - 't Ouwe Bruggetje, Rotterdam
Restaurant - 't Ouwe Bruggetje, Rotterdam
Suggestie - 't Ouwe Bruggetje, Rotterdam
Chef - 't Ouwe Bruggetje, Rotterdam
Ingang - 't Ouwe Bruggetje, Rotterdam
Restaurant - 't Ouwe Bruggetje, Rotterdam

Geselecteerd door Insider

Een verborgen pareltje in onze zorgvuldige selectie van topadresjes

‘T Ouwe Bruggetje is te vinden naast wijnkoperij Domaine Z en die twee horen bij elkaar. Je ziet dan ook meteen dat de wijnen in dit restaurant in Delfshaven een belangrijke rol spelen. Je kunt de flessen uit de winkel in het restaurant drinken voor €15 meerprijs, wat betekent dat goede wijnen heel erg betaalbaar zijn en dan krijg je daar ook nog eens goed eten bij. Het restaurant van Monique en Fred Zywickie bestaat al sinds 1989 en heeft een ongedwongen sfeer zonder poespas en het is er altijd gezellig. Fred zorgt er persoonlijk voor dat de beste kwaliteit ingrediënten gebruikt worden in het restaurant en rijdt met zijn zoon ook nog eens heel Europa door voor goede wijnen. Aan a la carte doen ze hier niet, je neemt hier het menu dat elke week volledig verandert. Twee gangen eet je al voor €29,50 (met wijn €41,50) en dat kun je uitbreiden tot 5 gangen of zelfs 7 als je vroeg boekt.

Met mooi weer kun je buiten eten op het water in de haven en is het net alsof je in Zuid Frankrijk bent. Er is plek voor 30 personen en als het kouder wordt kun je dan altijd weer naar binnen.

Geschreven door: Jean-Paul Schaddé Dooren, van Cityguys.nl

Fotografie door: Ashkan Mortezapour van Dishtales.com

Tip van Insider
Kies een mooie fles wijn, of laat deze kiezen. Je wordt verrast door de goede smaak en niet door de prijs.
Gemiddelde prijs € 40 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

9,4/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 574 recensies
 1. Emile S.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Erg gezellig restaurant met zeer goed eten, zelfs met de op (dit geld alleen op zondag) gemaakte 'kliekjes'. Alles werd zorgvuldig uitgelegd en het gesuggereerde wijn arrangement was erg goed! Ook heel gaaf dat je de gedronken wijnen ter plekke in het restaurant kan kopen. (of in de winkel ernaast)

 2. Renate R.
  • een recensie
  10/10

  Fantastische locatie in pittoresk Delfshaven. Bediening is zeer vriendelijk en gastvrij met duidelijke uitleg over de gerechten en wijnen. De eigenaar schotelt elke keer weer heerlijke gerechten voor, echt een smaakbeleving op zich. Echt een aanrader, een dikke 10 wat ons betreft, we komen er graag.

 3. Gijs v.
  • 5 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten! Geweldige tijd gehad met geweldige combinaties met bijpassende wijnen! Het verrassingsmenu is een topconcept met balans in smaak en hoeveelheid. Daarbij heel leuk om te horen over de achtergronden van de bijpassende wijnen welke werden geserveerd! Reden genoeg terug te keren!

 4. Käthe T.
  • 7 recensies
  8/10

  Goede wijnadviseur, verder geen opmerkingen of aanmerkingen. Plan je reis ivm parkeren. Zondagavond verantwoord dineren.

 5. Edwin O.
  • 3 recensies
  10/10

  Leuke beleving, geweldig personeel. Echt een avondje uit.

 6. Feya B.
  • een recensie
  9,5/10

  Super! Heel lekker gegeten en ook de wijnen sloten er perfect op aan. Aardige bediening die goed uitlegden wat we voor ons hadden staan. Ook positief dat ze zondag enkel serveren met ingrediënten die anders worden weggegooid om verspilling tegen te gaan.

 7. Germaine K.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Weer erg lekker gegeten. Heel gezellig buiten op het drijvende terras. Goede combinatie van wijn en spijs en erg vriendelijke bediening. Op zondag is het duurzame menu heel goed .

 8. Markus K.
  • 10 recensies
  10/10

  Dankzij de zomerreces konden we deze keer ook binnen een dag nog een plek krijgen - en het was weer een feest. Lekkere gerechten, passende wijnen, persoonlijke en professionele service - zo als het moet...

 9. Marianne B.
  • 14 recensies
  10/10

  Als altijd weer een heerlijke avond gehad met mooie wijnen en heerlijk eten dus wij komen snel weer!!!!

 10. Jiske Foppe f.
  • een recensie
  10/10

  Het ‘zondagsduurzaamheidsdiner’is een aanrader. Er wordt altijd een wijnarrangement aangeboden, ook heerlijk. Mn bij zon is het buitenterras een feestje.

 11. Zoha A.
  • 4 recensies
  6/10

  Leuke omgeving, eten was niet bij zonder, bediening vergat regelmatig wat er werd gereserveerd

 12. EH d.
  • een recensie
  10/10

  Het was verrassend! Mooie gerechten en persoonlijke benadering. De interessante uitleg bij de wijnen getuigde van vakmanschap. Bijzonder smaakvolle likeur bij de koffie... kortom een feestje om hier te zijn. De rekening was fors, maar passend bij de kwaliteit.

 13. Ana Isabel B.
  • 13 recensies
  10/10

  leuk kleine restaurant met een "homy vibe".Eerlijk eten (5 gangen menu) met wijn arrangement die perfect was (ook leuk uitgelegd ????)

 14. Chris H.
  • 17 recensies
  9,5/10

  Het was weer fantastisch!

 15. Wim V.
  • een recensie
  8,5/10

  Vriendelijke bediening, uitgebreide uitleg van gerechten en wijnen, persoonlijke aandacht. 't Is binnen niet ongezellig, buiten is beter. Van het gevarieerde vijf gangenmenu hebben we genoten; wijnen pasten prima.

 16. Jelle S.
  • een recensie
  10/10

  Briljant surprise concept met 2, 3, 4, of 5 gangen en mogelijkheid tot 10 soorten wijnen erbij. Heerlijk eten en een fijne service, met een verhaaltje bij elke wijn die ze eigenhandig hebben gehaald. Top

 17. Ammon B.
  • 4 recensies
  10/10

  Zeer sfeervol restaurantje in Delfshaven. De bediening was voortreffelijk, je hebt direct contact met de eigenaar/chef die een aangename uitleg geeft over het idee achter het restaurant en de eigen inkoop. Daarnaast is er een vinoloog die werkelijk een voortreffelijke uitleg geeft bij de wijnen. Eten en wijnen waren spot on! Een absolute aanrader.

 18. Danny V.
  • een recensie
  10/10

  4 gangen menu genomen met passende wijn helemaal super bij elk gerecht at ik bijna mijn bord op ???? bediening en uitleg over de wijn ook fantastisch zeker een aanrader klein gezellig knus en romantisch ????

 19. Jeroen V.
  • een recensie
  9/10

  De sfeer en service in dit restaurant was zeer goed. We hebben een erg gezellige avond gehad met bij elk gerecht een heerlijk bijpassende wijn. De bediening kon veel vertellen over alle verschillende wijnen omdat ze deze zelf inkopen in een aantal plaatsen in Europa. Een echte aanrader.

 20. Thea K.
  • een recensie
  8,5/10

  Altijd al een keer willen eten bij 't ouwe Bruggetje. Leuke sfeervolle avond gehad in een gezellige ambiance. Prettige en kundige bediening, verrassingsmenu in combinatie met wijnarrangement maakt het compleet. Prijzen fors te noemen.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag en Dinsdag Gesloten

Woensdag t/m Zaterdag vanaf 18:00

Zondag vanaf 15:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Voorhaven 6, 3024 RM, Rotterdam, Nederland

Routebeschrijving

Gratis parkeren in de buurt

provincie Zuid-Holland, West / Delfshaven

Over het restaurant

Een hoofdrol voor smaak

In het pittoreske Delfshaven is het genieten geblazen. Prachtige wijnen en heerlijke gerechten uit de Frans-internationale keuken gaan hier hand in hand. Geen onnodige opsmuk, maar basic gerechten waar smaak de hoofdrol mag spelen. Tel daar de voortreffelijke service bij op en je hebt een culinaire topavond.

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "'t Ouwe Bruggetje"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.