Terug

Recensies Taste!

9,2/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 131 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

  1. Milko G.
    • een recensie
    9,5/10

    Wil je in Tilburg uit eten bij een restaurant dat de middelmaat ver overstijgt, dan is Taste ! een absolute aanrader. Wij hebben genoten van bijzondere amuses, gerechten en bijpassende wijnen.

  2. Faiz T.
    • 3 recensies
    10/10

    Erg genoten van de heerlijke verrassende gerechten en de uitstekende bediening. Chapeau!!!

  3. Michael D.
    • een recensie
    10/10

    Elke keer weer perfect, gerechten, bediening, sommelier, sfeer..

  4. Rick P.
    • een recensie
    9,5/10

    Zeker een aanbeveling!

  5. Irma J.
    • 6 recensies
    9,5/10

    een geweldig avondje uit prettige sfeer prima personeel goed eten

  6. Ans K.
    • een recensie
    9/10

    Heeeeerlijk gegeten, in onze beleving klopte alles, zeer goed van smaak, mooi geserveerd, verhoudingen van geserveerde gerechten zeer goed. We hebben een zeer prettige avond gehad en kijken er tevreden op terug.

  7. Marjon d.
    • een recensie
    9,5/10

    Alle gerechten zagen eruit als een plaatje, mooie afstemming van smaken. Wijnen maakten de smaakpapillen helemaal happy! We geven zelden complimenten voor de kok(s), maar dat was hier welverdiend.

  8. Jeroen V.
    • 3 recensies
    10/10

    Wat een feestje. Top wijnen, heerlijk eten, maar vooral top bediening! Professioneel open informeel en vriendelijk. Aanrader voor iedereen. Gastvrijheid waar iedereen zich bij thuis voelt!

  9. Cor B.
    • 3 recensies
    9,5/10

    Zeer lekker gegeten zeker een aanrader.

  10. Marjo v.
    • 4 recensies
    9,5/10

    Samen met mijn jarige partner een heerlijke avond gehad bij Taste! Alles klopte: heerlijke amuses en tongstrelende gerechten met perfect passende drankjes. Zeer vriendelijke en vakkundige bediening. Fijne, rustige sfeer met zicht op de keuken waar heel relaxed gewerkt werd. Heel attent was de felicitatie op het dessertbord van mijn man en een mooi persoonlijk bericht bij de rekening. Erg leuk gedaan! Al met al zeer de moeite waard en voor herhaling vatbaar!

  11. Els d.
    • een recensie
    9,5/10

    genoten van alle verrassende smaken.hulde aan de kok

  12. E S.
    • 18 recensies
    8/10

    Ons flink verheugd op een heerlijk avondje maar het was allemaal veel minder verfijnd als voorheen. Er viel niks te kiezen als alleen het aantal gangen van het verrassingsmenu. Het duurde lang voordat er iets op tafel kwam. Voorgerecht zalm was gewoon saai en had bijzonder weinig smaak, 3e gang buikspek was beetje spannender door de appel-kerrie saus maar daarna het hoofgerecht ook weer minder, ik miste groenten, er lagen 2 stukjes biet naast de babymais en dat was het. Polenta kennen we inmiddels ook allemaal. Dessert had dan weer erg veel zuren door de passievrucht. Wijnen waren goed gekozen op de wijn bij de buikspek na, die was te zoet voor bij het gerecht. Friandises nog maar even oefenen, dat kan veel beter of besteed het uit. Bediening was goed en correct maar vaak onzichtbaar lastig als je wat wilt bestellen.

  13. Liliana H.
    • 21 recensies
    10/10

    Smaak explosie na smaak explosie. Zzoooooooooooo lekker. Dikke tien verdiend en anders een 12. Lieverds zijn ze allemaal. Stuk voor stuk.

  14. Bastiaan T.
    • 2 recensies
    9/10

    Heerlijk eten, prachtige opmaak, een aanrader. Volgende keer maar met wijn arrangement van genieten.

  15. Esther H.
    • 2 recensies
    9,5/10

    Eten was heerlijk, het zag er prachtig uit en de bediening was heel vriendelijk

  16. Corrie Z.
    • 2 recensies
    10/10

    Prima avond, het eten was heerlijk, de bediening heeft aandacht voor jou als gast!

  17. Ad W.
    • 270 recensies
    8,5/10

    Ze bestaan inmiddels al meer dan tien jaar, de chefkok is afgelopen jaar vervangen en de menukaart kent nu alleen nog maar een verrassingsmenu. Helaas voor mij zijn de openingstijden ongewijzigd en zijn ze alleen open voor diner. We werden begeleid naar een plaatsje voor de open keuken. Als aperitief een Soave 2017 Classico van Geerieri Rizzardi die goed beviel. Ernaast een houten balkje met voor ieder drie hapjes. Een semifreddo van witte chocolade bedekt met haringkuit en een krokantjes van mierikswortel, verrassend lekker. Cakeje met chorizo waarop een vijgencrème, dotjes balsamico en gemalen amandelen. En een bekende, het toastje met palingmousse in een jasje van groene kruiden afgewerkt met een dotje crème van eidooier, jammie. De amuse kwam op een zwart bord en zag er zeer verzorgd uit. Een rolletje van zoetzure komkommer gevuld met crème van spekbokking, ernaast een quenelle mosterdijs en chip van ui met mosterdzaadjes en een dun krokantje van boerenkool. Mooie smaken en goede texturen die goed combineerden. De eerste begeleider werd uitgebreid gepresenteerd, Xarel-lo van Coma Romà, verfijnde zuren met subtiele mineraliteit. Uit de keuken een mooie presentatie, drie bereidingen van zalm. Een blokje gerookte en gepekelde zalm met kroepoekje van zeealgen. Een rouleaux van zalm gevuld met een mousse van yoghurt en bergamot. En een delicate tartaar van zalm met stukjes groene asperge en heerlijke gel van gember. Mooie verfijnde smaken waarnaast de wijn keurig aansloot. (8) Door met een Riesling die de sommelier zelf op de wijngaard had geselecteerd, Riesling Birkweiler am Dachsberg 2016 van Siener, heerlijk aroma en mooi hoog in zijn zuren. Ernaast rode poon filet, zacht gegaard en kort gegrild, erop een tapioca krokantje met salade van scheermesjes. Ernaast een tartaar van rode poon met venkelsalade, rolletje zoetzure rettich en dotjes mandarijnengel. Verfijnde smaakjes die door de zuren van de riesling werden versterkt, prima. (8) Verder met een a typische Picpoul de Pinet 2017 Prestige van Beau Vignac, met meer karakter en een verrassende bite van hout. In een zwart schaaltje zacht gegaarde skreifilet in een schuimige beurre blanc, erop een oester en krokantjes met toefjes crème van zeekraal, ernaast een rolletje gestoofde ossenstaart en rolletje van spitskool. Goede cuissons, mooie smaken met aangename ziltigheid. De Picpoul was keurig in balans. (8) Uit de Pfalz een Chardonnay & Weissburgunder 2016 van Rings, met een hoofdrol voor de Chardonnay en een vleugje hout. Op een mooi bord een stuk zacht gegaard buikspek gekruid met vadouvan, erop gebakken langoustine staartjes met bereidingen van pompoen en bospeen en een crunch van gepoft zwoerd, aan tafel afgewerkt met een frisse jus van appel en curry. Het zachte licht gekruide spek combineerde mooi met de delicate langoustine, de wijn was wederom keurig geselecteerd. (8,25) Over naar Oostenrijks Rood met de Alter Rebstock 2013 van Johanneshof Reinisch, sappig met mooie zuren en wat terroir, erg lekker. Het pièce werd door de chef zelf gepresenteerd. Zacht gegaarde eendenborst, in het garnituur stukje minimais, gefrituurde polenta bolletjes, gebakken sjalot, crème van rode biet en gemalen amandel, aan tafel afgewerkt met een jus van biet met aceto. De borst was iets steviger dan verwacht en het jasje was niet echt krokant, jammer. De smaken van het garnituur waren prima, de wijn werd voor mij de hoofdrolspeler. (6,75) Het pre dessert zag er strak verzorgd uit. Popcorn en quenelle mais-vanilleijs waarop een kletskopje en braam structuren. De dessertwijn was een Rivesaltes Ambré 2010 van Dom Brial, rond met een toets van sinaasappel marmelade. Uit de keuken een mooie presentatie. Verschillende structuren van chocola, koffie en duindoornbes afgewerkt met zoethoutpoeder. Mooi volle smaken die goed combineerden. De wijn was in balans maar maakte het gerecht wat zwaarder. (8) Bediening was zeer goed tot uitstekend verzorgd, gedetailleerde uitleg bij gerechten en wijnen in een gezellige, minder formele sfeer. Samengevat kunnen we stellen dat de verschillen tussen de chefkoks zichtbaar zijn geworden. Een duidelijk verfijnder stijl van koken met meer aandacht voor de presentaties. Jammer dat juist het pièce uit de toon viel. Ze zijn wat mij betreft een stapje gegroeid en komen volgende keer in aanmerking voor een plekje op onze favorietenlijst, bedankt!

  18. T.j.g. v.
    • 2 recensies
    7,5/10

    Goed eten, prima bediening. Wij hadden geen wijn arrangement. De tijd tussen de gangen vonden wij te lang. Hadden het gevoel dat de avond niet soepel liep. Dit ook aangegeven bij de bediening en zij gaven aan dat de tijd tussen de gangen binnen het concept passen, er van uitgaande dat de gast het wijn arrangement kiest.

  19. Jan-Willem H.
    • 11 recensies
    10/10

    Het was weer een genot om hier te eten.

  20. Laurie I.
    • een recensie
    9/10

    Het'verrassingsmenu' concept bevalt mij prima, omdat ik er volledig vertrouwen in heb dat de smaakcombinaties bij Taste dik in orde zijn. Weer heerlijk gegeten voor een goede prijs.