Suggestie van de chef - The Anthony, Utrecht
Suggestie van de chef - The Anthony, Utrecht
Suggestie van de chef - The Anthony, Utrecht
Suggestie van de chef - The Anthony, Utrecht
Suggestie van de chef - The Anthony, Utrecht
Suggestie van de chef - The Anthony, Utrecht

The Anthony

8,5/10
Gemiddelde prijs € 35
52 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Remco Baan

Gemiddelde prijs € 35 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 52 recensies
 1. Patricia v.
  • 2 recensies
  6,5/10

  We hebben met zes personen (familie) gegeten, zeer vriendelijke ontvangst, en een prachtige ruimte, maar overduidelijk veel te weinig personeel ingehuurd voor een zaterdagavond. We hebben vooral heel veel en eindeloos gewacht: op de kaart, op de bestelling, op het eten, op het afruimen enz. Er ging van alles mis: het eten van de tafel naast ons werd gebracht, het duurde veel te lang voordat we konden bestellen, na het koude gerecht moesten we heel lang wachten op het warme gerecht. Omdat niet iedereen een koud gerecht had besteld, duurde het dus heel lang voor iedereen iets te eten had. De friet die we extra hadden besteld, werd niet gebracht, maar stond wel op de rekening; na het eten werd de tafel half opgeruimd, de koffie met taart werd tussen de niet opgeruimde borden neergezet, heel onverzorgd. Vervolgens kregen we ook de rekening van de tafel van de buren, daarna duurde het weer lang voordat we de goede rekening kregen. De korting van 30% werd eerst ook niet verrekend, was men vergeten.Echt jammer!

 2. Marja V.
  • 3 recensies
  9,5/10

  De gerechten en de wijnen van de nieuwe kaart waren zeer smakelijk en lekker. De atmosfeer is erg prettig door een mix van hotelgasten en andere gasten en door de relaxte bediening. Een aanrader!

 3. Rick K.
  • een recensie
  8/10

  Prachtige plek in een oud klooster. Over elk detail is nagedacht. Het eten kwam heel snel. Dat was onze wens, omdat we na het eten naar het theater gingen. Fijn dat hiermee rekening gehouden werd! De borden waren prachtig opgemaakt. De ingrediënten waren vers, warm en smaakvol. De kleinere tussengerechtporties zijn een goed idee, zo proef je verschillende gerechten. En als je dat niet wilt, is alles ook als hoofdgerechtportie verkrijgbaar. De kaart was al aangepast aan de aanstaande herfst, met o.a. wildgerechten. Twee tussengerechten per persoon was voldoende, wel moet je bijlagen als friet en salade er dan nog bij bestellen. Het personeel was vriendelijk maar zou iets adequater kunnen. Het ene moment moesten we aan de bar lang op een drankje wachten, waar het op een ander moment leek alsof er te veel personeel was. Al met al een topavond!

 4. Natasha Rachel N.
  • een recensie
  10/10

  We hebben verrassend lekker gegeten. De kaart is veelzijdig en de service - het personeel is vakkundig waardoor ik me echt welkom heb gevoeld. Met deze combinatie is The Anthony zonder meer een voorbeeld voor hoe horeca hoort te zijn: professioneel, vakkundig, veelzijdig, respectvol en een zeer goede kwaliteit.

 5. Marianne W.
  • 10 recensies
  7/10

  Het stoorde me dat ik het restaurant niet kon bereiken toen ik door wilde geven dat ik te laat was. Ook raakte ik geïrriteerd over het feit dat er steeds in verkleinwoordjes werd gesproken. Wijntje, Chardonnaytje... maar het eten was verrassend en vooral heel lekker.

 6. Martien V.
  • 3 recensies
  10/10

  We werden vriendelijk ontvangen, er stond water op tafel, er werd een klein hapje gebracht: de start was meteen goed. En dat bleef zo, het personeel had aandacht voor je en legde duidelijk uit, bestellingen werden vlot uitgevoerd. Bovendien waren alle gerechten heerlijk en met zorg klaargemaakt en geserveerd. We komen zeker terug.

 7. Anne Miek d.
  • 4 recensies
  10/10

  Erg fijn restaurant. Aanwinst voor de wijk lombok

 8. Hardloper y.
  • 3 recensies
  9/10

  Zeker voor herhaling vatbaar; prima eten en zeer vriendelijk personeel!

 9. Henka R.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Leuk restaurant in mooi oud gebouw. Het eten was lekker, borden mooi opgemaakt. De bediening was wat traag en bij de afrekening bleken er meer drankjes op onze naam te staan dan we genuttigd hadden. Dit werd netjes rechtgetrokken.

 10. Jeroen A.
  • 4 recensies
  9/10

  Heerlijke gerechten en prachtige opgemaakte borden. We hebben fijn gegeten in de mooie binnentuin. Jammer dat we na twee lekkere gerechten te vol zaten voor een nagerecht, maar we komen graag nog eens terug om ze te proeven. Een mooie aanwinst voor Lombok!

 11. Chr. C.
  • een recensie
  4,5/10

  Helaas is de kaart erg onduidelijk, zelfs voor de bediening, ook geen nagerecht kaart.! De pasta was erg lauw.! Kalfsvlees erg zout, jammer.Kussentjes op stoelen buiten erg dun.

 12. Marja V.
  • 3 recensies
  8/10

  Voor de tweede keer goed gegeten op de binnenplaats op een zwoele zomeravond. De bediening werd trager naarmate de avond vorderde. Zou helpen met de keuze wanneer de overheerlijke toetjes op papier worden gezet. De pasta van de dag was onverwacht een normale dinerportie. In de rekening was eerst de 30% korting van the Fork niet doorberekend en was de koffie twee keer gerekend. Dus advies om de rekening even te controleren. Ga zeker terug.

 13. Frederike d.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Super plek en heerlijk gegeten!

 14. Patricia v.
  • een recensie
  10/10

  Verassend rustige locatie zo aan de drukke kanaalstraat. Erg goed en lekker eten, bijzondere smaakcombinaties, zoals de pata negra met bietenijs, een aanrader! Leuk, aardig en attent personeel.

 15. Wilma D.
  • 11 recensies
  9/10

  Fantastische nieuwe plek in Utrecht. Wat fijn dat er mensen zijn die bereid zijn een klooster toe te voegen aan onze stad met een prachtig hotel en restaurant. Met liefde gedaan dat zie en voel je. Fijn restaurant, heerlijk terras in de binnenplaats. Fijne kleuren, sfeer, inrichting. Helemaal van deze tijd. Leuke kaart, is ietsje aan de prijs (gerechten zitten tussen een voor en hoofdgerecht in en kosten tussen de 16/17 euro). Mooie gerechten, aankleding, presentatie. De kok zat er wat ons betreft een beetje naast bij de tuinbonensoep, die zou koud geserveerd worden maar werd plots warm dus geen geitenyoghurt en erg pittig. Ook bij de kaas kwam een pittige mangochutney die totaal niet in balans was met de gekozen (veel volvette) kazen. Dat was jammer en goed te verklaren als even zoeken naar de weg. De soep werd van de rekening gehaald vanwege de misser. Dit restaurant is zeker een toevoeging voor onze stad. Complimenten en we komen zeker terug.

 16. Riet w.
  • een recensie
  10/10

  Wat een geweldige beleving. Zeer tevreden. Vriendelijk en uitstekend personeel. Het is echt een aanrader. Utrecht heeft er weer een hotspot bij.

 17. Jeroen v.
  • 4 recensies
  8/10

  Hoewel het erg rustig was, er was niet veel personeel, ging dit nog niet heel vlot. Alsof het nog heel nieuw was allemaal terwijl dit bij mijn weten toch niet zo is. Beetje het idee dat je er niet aan moest denken hoe het zou zijn als het heel druk geweest zou zijn. Maar de intentie van het personeel was zeker goed, vriendelijke bediening etc. Eten was ook prima, er wordt gewerkt met zgn tussengerechten dus qua grootte tussen voor- en hoofdgerecht in. Dit wordt keurig geserveerd, op goede warme borden dus zeer smakelijk allemaal. De kaart is niet heel uitgebreid maar biedt voldoende keuze om toch wel wat te vinden wat eenieder lekker vindt. Erg leuke locatie, als je nog wat rondloopt zie je nog allerlei hoekjes, zitjes (ook buiten op de binnenplaats) dus er zal altijd wel een plekje te vinden zijn om te zitten. Kortom, een mooie gelegenheid erbij in Utrecht. Genoten.

 18. Vanessa K.
  • 13 recensies
  10/10

  Ontzettend leuke bediening! Lekker eten, fijne variatie op het menu en overheerlijke desserts.

 19. Mirte v.
  • 7 recensies
  5,5/10

  Ze hebben wat ons betreft de plank mis geslagen. Inrichting brutaal, personeel veel te braaf, ongemakkelijk en hebben (nog) niet het oog van ervaren horeca werknemers (lege glazen bv). Samenstelling qua eten creatief, uitvoering goedkoop (zilveruitjes, babymais, veel sla onder de carpaccio). Voor ons helaas niet voor herhaling vatbaar.

 20. Marja V.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Na enige verwarring over de omschrijving van de gerechten op de kaart ieder 2 heerlijke gerechten gegeten en een appelbavarois gedeeld. Ondanks dat het niet zo druk was duurde het even voordat we het eerste gerecht kregen. Een mandje brood van de zaak was wel prettig geweest. De bediening was erg prettig. De locatie, een oud klooster waar ik als kind op school heb gezeten, is tot een eigentijds restaurant (en hotel) omgetoverd. We gaan zéker nog een keer terug.

TheFork aanbiedingen

30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Praktische informatie

Openingstijden

Ontbijt van 7:30 tot 11:00 uur

Lunch van 12:00 tot 17:00 uur

Diner van 18:00 tot 22:00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Kanaalstraat 197, 3531 CG, Utrecht, Nederland

Routebeschrijving

eigen parkeerterrein

Lombok

Over het restaurant

Services

Amex, , ,

, , , Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "The Anthony"

 • € 18 (gemiddelde prijs)

  Score:7.7 (5 recensies)

 • € 24 (gemiddelde prijs)

  Score:8.7 (759 recensies)

 • € 31 (gemiddelde prijs)

  Score:8.6 (519 recensies)

 • € 25 (gemiddelde prijs)

  Score:9 (18 recensies)

 • € 15 (gemiddelde prijs)

  Score:8.4 (7 recensies)

 • € 30 (gemiddelde prijs)

  Score:8 (91 recensies)

 • € 35 (gemiddelde prijs)

  Score:8.9 (251 recensies)

 • € 34 (gemiddelde prijs)

  Score:9 (17 recensies)

 • € 25 (gemiddelde prijs)

  Score:8.5 (149 recensies)

 • € 30 (gemiddelde prijs)

  Score:8.3 (257 recensies)

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.