Wat
Waar

The Colour Kitchen Oude Gracht

Gemiddelde prijs € 33
8,3/10
640 recensies

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Rick Morren

Gemiddelde prijs € 33 Speciaal verzoek

Scores en recensies

Zeer goed
8,3/10
Gebaseerd op 640 recensies
Alleen gasten die naar het restaurant zijn gegaan nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, kunnen een beoordeling schrijven.
Eten :8,2/10
Service :8,2/10
Setting :8,2/10
 1. MT H.
  • 30 recensies
  8/10

  Lekker eten voor een goede prijs. Vriendelijke bediening. Leuke tent.

 2. Manja L.
  • 1 recensie
  9/10

  Fijne setting, meedenkend personeel met betrekking tot de kinderen en gastvrij. Gerechten waren een verassing en zagen er mooi uit. Wij komen zeker nog eens terug met onze jonge kinderen.

 3. Cecile v.
  • 1 recensie
  10/10

  We zochten in de levendige volle binnenstad van Utrecht naar een oase van rust om met een grote groep mensen (17) lekker en volgens duurzaam concept te eten. Dat is helemaal gelukt bij TheColourKitchen Oude Gracht. Er heerste een ontspannen sfeer en we werden zeer gastvrij ontvangen en bediend. Ons gevarieerde drie-gangen menu was heerlijk. Echt een aanrader!

 4. Manon V.
  • 13 recensies
  8/10

  Leuk concept, aardige bediening en lekker eten.

 5. Doortje L.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Hele vriendelijke en ijverige bediening, alleen de leidinggevende was een beetje arrogant. Prachtige inrichting en goede sfeer. Het eten zag er een beetje rommelig uit voor een restaurant, maar smaakte heerlijk!

 6. Rien P.
  • 1 recensie
  9,5/10

  De bediening is erg vriendelijk en correct, prima sfeer

 7. Sjaak L.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Uitstekende plek voor gezelschappen. Prettige bediening. Smakelijk eten.Mooie lokatie met prachtige tegelvloer . Schone toiletten ????

 8. Tom S.
  • 10 recensies
  8,5/10

  Lekker eten met originele gerechten, veel biologische producten, ongedwongen sfeer. Ontstijgt het eetcafé-niveau. Heel geschikt voor jonge kinderen door aanwezigheid van een speelkeuken (en zo zijn ze aan tafel ook niet hopeloos druk :) ). En een sympathiek sociaal initiatief: personeel dat verder van de arbeidsmarkt staat krijgt hier de kans en doen dat met veel toewijding. Aanrader voor met vrienden, gezin of zijn tweeën.

 9. Mirian V.
  • 8 recensies
  7/10

  Jammer dat het “Teaser menu” alleen per tafel gesteld kan worden en niet met een deel van het gezelschap ! Endat is blijkbaar niet zo op andere locaties ?! Lekker gegeten in een gezellige ambiance maar m.n het dessert liet veel te lang op zich wachten. In totaal ruim 4 uur voor een 3 gangen diner...

 10. Ellen S.
  • 5 recensies
  2/10

  Vreemd ik ben hier nooit geweest en toch een verzoek om een recensie. Klopt dit wel of wordt mijn account bij fork misbruikt?

 11. Jelle S.
  • 1 recensie
  9/10

  Het eten was heerlijk, de bediening was zeer vriendelijk en snel, en de speelhoek voor kleine kinderen was simpelweg fantastisch.

 12. • 1 recensie
  9,5/10

  Wij ondersteunen graag het initiatief; dat kost geen enkele moeite want het eten en de sfeer is wat ons betreft nog steeds prima.

 13. Marjet d.
  • 1 recensie
  9/10

  We hebben heerlijk gegeten bij de Colour Kitchen. De bediening was goed en we hebben lekker buiten aan de gracht gezeten. Deze plek is een aanrader!

 14. Ilse T.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Het is duidelijk een omgeving waar mensen mogen leren. Verwacht niet dat alles precies loopt zoals bedoeld. Het is echter zeker de moeite waard om te gaan. Ze maken heerlijk eten en een hele leuke bediening!

 15. Sharon R.
  • 2 recensies
  7/10

  Leuk en kwalitatief oké restaurant, maar wat ik niet begrijp is dat er toiletluchtjes om de paar minuten over je heen worden gesprayd. Die stonken vreselijk, sloegen op mijn keel en vind ik in een restaurant zeer ongepast aangezien dit je smaakpapillen aantast. Dat was erg jammer en we zijn hiervoor van tafel verschoven, maar de lucht was overal in het restaurant onontkoombaar. Ik kom om deze reden hier niet meer snel terug.

 16. • 1 recensie
  9,5/10

  Ik had eerder een erg goede ervaring bij The Colour Kitchen. Samen met vier vrienden hebben ik er vorig jaar heerlijk gegeten. We werden op een zeer vriendelijke en professionele manier ontvangen en bediend. Wij waren allen vol lof. De gerechten waren heerlijk, de wijn een sprookje. De fransman in ons gezelschap nam zelfs een foto van het etiket van de wijn om te zien of ie die thuis kon bestellen. Vorige week hadden een vriendin en ik het plan om de prettige ervaring te herhalen. We hebben gereserveerd en na een hartelijke verwelkoming en het aanwijzen van een tafel, besloten we dat het daar te luid was en zochten een tafel bij de bar. Daar was het ook vrij levendig en we besloten weg te gaan. Helaas. Geen blaam aan het personeel, maar de herrie was vreselijk. Er waren twee, misschien drie groepen die heel uitbundig aan het praten/schreeuwen waren en dit was voor ons reden om snel te maken dat we wegkwamen. Jammer, maar het restaurant kan daar niets aan doen natuurlijk. Volgende keer wellicht beter. Ik heb wel een beetje het idee dat de akoestiek wel wat verbeterd kan worden. Dit was heel heftig. Deze recensie betreft de ervaring van vorig jaar en ja, die was heel positief.

 17. Michel W.
  • 2 recensies
  6/10

  Had meer van dit restaurant verwacht. Gerechten waar te gaar of te koud en per saldo dus een slechte prijs kwaliteitsverhouding. Personeel is vooral ook erg druk met eigen langdurige gesprekken achter de bar. Om bestek bij de gerechten moet gevraagd worden, opgenomen bestellingen worden vergeten. Zal daar niet meer reserveren.

 18. Chris B.
  • 44 recensies
  8/10

  Goed eten, fijne sfeer, prima bediening en een maître die alles op stijlvolle wijze in de gaten houdt. De porties zijn mooi opgemaakt, niet haute-cuisine maar toch smaakvol , en niet-te-klein-en-niet-te-groot. We gingen voor 3 gangetjes met de social deal voucher en dat was helemaal goed. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Aanrader!

 19. • 1 recensie
  8,5/10

  Lekker eten en vriendelijke en behulpzame bediening. Er werd goed meegedacht en een zakelijke rekening was geen probleem. We komen hier graag nog een keer terug.

 20. Martijn K.
  • 1 recensie
  7/10

  Goed concept met lekker eten dat helaas niet warm genoeg opgediend werd.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag 12:00 - 22:00

- Lunch 12:00 - 17:00

- Diner 17:00 - 22:00

- Bar 12:00 - 22:00

Dinsdag t/m zondag 10:00 - 22:00

- Ontbijt 10:00 - 12:00

- Lunch 12:00 - 17:00

- Diner 17:00 - 22:00

- Bar 10:00 - 22:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Oudegracht 214, 3511 NS, Utrecht, Nederland

Routebeschrijving

Betaald parkeren in de buurt

provincie Utrecht, , , , Utrecht-Centrum

Over het restaurant

Gerechten uit alle hoeken van de wereld

Dit monumentale pand aan de Oudegracht is een inspirerende plek in het centrum van Utrecht. Het restaurant The Colour Kitchen, wat onlangs hier gevestigd is, heeft niet alleen een verrukkelijke kaart, maar vervult ook een maatschappelijke missie: mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ruimte geven zich hier als horecaprofessional te ontwikkelen. Prachtig initiatief dus!

Geniet van lekker eten en loop met een goed gevoel de deur uit. Eet smakelijk!

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , Toegankelijk voor rolstoelen, Wi-Fi

Restaurants rond "The Colour Kitchen Oude Gracht"

Le Bibelot

€ 33 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (189 recensies)

€ 39 (gemiddelde prijs)

Score:8.6 (247 recensies)

Insider

Restaurant Bistronome Des Arts

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 (178 recensies)

Insider

€ 32 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (637 recensies)

-30%

€ 42 (gemiddelde prijs)

Score:9 (358 recensies)

Insider

€ 28 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (108 recensies)

-30%

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:8.5 (43 recensies)

-30%

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:8.2 (125 recensies)

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:9 (315 recensies)

€ 36 (gemiddelde prijs)

Score:7.9 (48 recensies)

Gratis serviceBeschikbaarheid direct bevestigd