2 - The Commons Amsterdam West, Amsterdam
1 - The Commons Amsterdam West, Amsterdam
2 - The Commons Amsterdam West, Amsterdam
1 - The Commons Amsterdam West, Amsterdam

The Commons Amsterdam West

7,5/10
Gemiddelde prijs € 25
31 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van chef-kok Alexandre Campos

Gemiddelde prijs € 25 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

7,5/10
Gebaseerd op 31 recensies
 1. Chafik B.
  • 5 recensies
  9/10

  Het eten heeft grote sprongen gemaakt. Het personeel is alert. aanrader voor heerlijke comfortood. De pizza's staan voor mij in de top 5 van de stad.

 2. Elfi r.
  • 2 recensies
  5/10

  Goede sfeer, met fork aanbieding goed te betalen, kwaliteit van het eten helaas onder de maat: verbrande broodjes hamburger en droge kip. Personeel spreekt alleen Engels.

 3. Karin G.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Prima gegeten, lekker en met the fork korting viel de rekening reuze mee! Pizza en hamburger waren heerlijk en nacho’s vooraf ook, al zou daar iets meer dip bij mogen.

 4. Bonnie R.
  • 2 recensies
  5,5/10

  Wij gingen hier heen omdat het op loopafstand van ons huis is en nieuwe horeca altijd welkom is in Nieuw West. Het eten was lekker, het kabeljauwgerecht was lekker maar de vegetarische burger niet om over naar huis te schrijven. Frietjes in een hippe puntzak waren goed. Van de desserts was drie kwart niet beschikbaar dus namen we ijs, waar we keus hadden uit één optie. Je moet hier niet heengaan als je sfeervol wilt dineren maar iets meer service zou wel op zijn plaats zijn. De jongens en meisjes die er werken zijn vriendelijk maar nogal knullig, een minimale training in "hoe werkt een restaurant" zou geen overbodige luxe zijn. Het is duidelijk een studenten-eetcafé maar dan zwaar over priced.. Oh, en niet dat het mij erg stoort, er wordt geen woord Nederlands gesproken.

 5. Jeffrey v.
  • 16 recensies
  5,5/10

  Fris, modern ingericht restaurant. Voor de tweede keer gegeten, en weer teleurstellend. Vorige keer een taaie kipburger van goedkope supermarktkwaliteit en ditmaal een pizza met taaie bodem. Jammer, want als het eten beter zou zijn geweest is het een plek waar ik regelmatig terug zou komen, nu is het toch mijn laatste bezoek geworden.

 6. Cora V.
  • 3 recensies
  8/10

  Eenvoudig maar gewoon goed

 7. Jeffrey v.
  • 16 recensies
  8/10

  Hip restaurant, 90's 'neon' inrichting, vriendelijk personeel.

 8. Elise T.
  • 10 recensies
  8/10

  Lekker gegeten, leuk ingericht!

 9. Susan L.
  • een recensie
  4/10

  Bij binnenkomst zag het er leuk uit. Kaart goed verzorgd, dus we hadden er zin in. Als voorgerecht hadden we nacho's en brood en zag er al bij aankomst teleurstellend uit. Zat weinig smaak aan en het brood was lichtelijk aangebrand. Nog tijdens het voorgerecht werd het hoofdgerecht onder je neus geduwd (we gaven aan, dat dit erg snel wat, maar werd verder niet op gereageerd). We hadden alle vier een burger (2x kip en 2x beef). Alle broodjes hadden strepen van verbranden grill. De kipburgers waren groot en zeer droog. Verder ook geen smaak en was de topping erg schaars. De beefburgers waren ook niet lekker sappig, leken alsof ze uit de vriezer kwamen. De patat was enigszins nog wel goed, maar koud bij aankomst. Al met al, echt echt echt heel slecht. Zeer af te raden. We hebben aan de serveerster doorgegeven, maar kwam verder ook geen excuses of een compensatie.

 10. Cheyenne N.
  • een recensie
  6/10

  Het duurde heel lang voor we eindelijk onze drankjes hadden en vervolgens kregen we ons eten en was het koud toen het geserveerd werd. Als je goedkoop wilt eten prima keus maar verwacht er ook niets voor

 11. Eva N.
  • 6 recensies
  10/10

  Goed gegeten. Vraag van te voren wel even naar de AH actie, want daar is niet iedereen bekend mee. Hele vriendelijke bediening.

 12. Sascha S.
  • 2 recensies
  2/10

  Wij hadden gereserveerd met de Albert Heijn actie. Toen wij aankwamen wist de ober niets van het bestaan van de AH actie. Vervolgens werd ons verteld dat zij niet mee deden aan de actie en dat het een misverstand is van iens. Uiteindelijk toch maar gegeten hier. Er stond een DJ heel hard verschrikkelijke eentonige house te draaien. Ik bestelde de burger medium rare en werd mij verteld dat de burger alleen well done geserveerd kon worden. Toen ik de burger kreeg snapte ik wel waarom. Het bleek gewoon een diepvries snackbar burger te zijn, waar je vervolgens 15 euro voor neerlegd. Kortom, ga hier alsjeblieft niet heen

 13. Evert K.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten. Grote porties. Goede service. De mensen waren erg behulpzaam toen mijn neefje was gestoken door een wesp en gaven hem direct nadat hij geholpen was een ijsje.

 14. Niek L.
  • 2 recensies
  3/10

  Het was erg slecht; We werden niet / nauwelijks opgemerkt / welkom geheten; Tafel was erg vies, bestek zaten nog etensresten aan. In de vensterbank achter ons lag zo veel stof dat je je naam erin kon schrijven. De menukaart die online wordt aangeboden verschilt van de menukaart die in het restaurant wordt gebruikt. Toen we hier wat van zeiden was de reactie " ow het is pas mijn eerste dag " en daarma was het gesprek over. We bestelden een calamaris & een plankje brood, deze waren prima. Daarna een hamburger die we wilden splitten, een hamburger en een gegrilde aubergine. Zoals verwacht kwam de hamburger in 1 stuk terwijl we gevraagd hadden deze alvast door te snijden. De frietjes bij de hamburger waren lauw warm, en hebben we dan ook terug gestuurd. De hamburger was erg doorbakken waardoor deze erg droog was. Bij het afrekenen bleek dat de happy hour cocktail toch was doorbelast voor de volle mep. Zojuist merken we op dat we pinot grigio rose hadden besteld a 4,- per glas, maar dat er een Rose de Caux a 5,5 op de rekening staat. Helaas erg teleurstellend.

 15. Abel d.
  • een recensie
  5,5/10

  Het ziet er (voornamelijk binnen) erg mooi uit. De service is alleen erg slecht: wachttijden zijn lang, er gaat regelmatig iets mis met bestellingen en personeel communiceert onduidelijk. Kwaliteit van het eten was prima, maar niet top.

TheFork aanbiedingen

50% korting met TheFork Summer

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

50% korting met TheFork Summer

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Praktische informatie

Openingstijden

Dagelijks geopend: 12:00 - 22:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Jan van Galenstraat 335, 1061 AZ, Amsterdam, Nederland

Openbaar vervoer

Enkele minuten lopen van metrostation en tramhalte (tram 13) Jan van Galenstraat.

Routebeschrijving

Services

, ,

, , , Open op zondag, Wi-Fi

Restaurants rond "The Commons Amsterdam West"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.