Terug

Recensies THOMS Stadsbrouwerij

8,2/10
Zeer goed
Gebaseerd op 25 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Lisanne d.
  • 11 recensies
  10/10

  Hele fijne en aardige bediening. Leuke sfeer en de brouwerij die je kan zien. Goed gegeten en heerlijk een biertje gedronken. Een aanrader voor een lekkere lunch met biertje erbij

 2. Albert v.
  • 20 recensies
  6/10

  De serveerster gaf al direct aan dat het enige tijd ging duren omdat er meerdere grote groepen waren. Dit lange wachten klopte. Uiteindelijk wel lekker gegeten in een rumoerige zaak waar wij niet meer terug gaan.

 3. Annie D.
  • een recensie
  10/10

  Lekker gegeten en leuke sfeer.

 4. Mischa V.
  • 2 recensies
  9/10

  Wat een leuke plek! Erg low profile, met de mogelijkheid om een spelletje te spelen! Echt onder de indruk van deze stadsbrouwerij. Zeer goed ‘pub food’ Echt een aanrader waard!

 5. Cornelis S.
  • een recensie
  10/10

  Helemaal top, heerlijke mosselen gegeten , lekker biertje er bij. Helemaal TOP

 6. Bianca v.
  • 4 recensies
  8/10

  De voorgerechtjes (‘bites’ en ‘om te prikken’) erg lekker en flinke porties, vooral het buikspek vond ik erg goed! Als hoofdgerecht had ik kip in bier, had ik iets malser verwacht. Al met al lekker gegeten en gedronken. Ook leuk dat er bordspelletjes liggen!

 7. Henk v.
  • 79 recensies
  6/10

  Druk en lawaaierig,snelle bediening,sliptong lekker,maar slechte bijgeleverde frites,veel kleine eindstukjes,de bediening reageerde daar schouderophalend op,de bijgeleverde groenten waren prima,tafelwater gratis

 8. Harry d.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Het was top gezellig, lekker en de bediening was een 10!

 9. P K.
  • 171 recensies
  7,5/10

  Ruime, moderne zaak achter het stadhuis van Rotterdam. Prima plek om af te spreken. Bediening attent en vriendelijk. Toiletten schoon. Minpunt is de prijsstelling. 4,80 voor een biertje is gewoon teveel. Dat bier wordt ook nog eens ter plekke gebrouwen, dus geen transportkosten e.d.! Ook de prijzen van het fingerfood logen er niet om. Leuk om eens te zien maar niet voor herhaling vatbaar.

 10. Loes V.
  • 25 recensies
  8/10

  Lekker gegeten en vooral lekker gedronken bij de brouwerij. Begonnen met eren proefplankje biertjes, hierna de mosselen (aanrader!) en de kerstkaart toe.. allemaal erg lekker.

 11. Morris T.
  • 19 recensies
  8,5/10

  Online voor 15 mensen gereserveerd. Er werd al snel contact opgenomen om alle wensen voor een feestelijk aangeklede borrel door te nemen. Ontzettend goed hoe meegedacht werd om er echt iets leuks van te maken. Ter plaatse bleek het allemaal keurig geregeld. De dame bij wie ik gereserveerd had kwam ons nog even persoonlijk welkom heten en tussentijds informeren of alles naar wens was. Klasse. We hadden een biertafel gereserveerd. Echt een aanrader! Zelf een biertje tappen bleek bij iedereen in de smaak te vallen. Probeer ook wat andere bieren, ze zijn heerlijk. En verser bestaat niet. De tafel stond vol met lekkers. De verschillende snacks en “planken” met hapjes zijn origineel en allemaal even goed. Voor wie geïnteresseerd was werd ook nog een korte rondleiding verzorgd om een beeld van het brouwproces te krijgen. Echt een goede gelegenheid voor een borrel. Ik kom er zeker terug.

 12. Mihaly L.
  • 3 recensies
  6,5/10

  Toffe zaak, maar nog niet helemaal op orde. Snel afkijken bij broertje Thoms op de Meent en dan moet het wel goed komen. Personeel is heel vriendelijk en contactueel. Je kunt er een goed gesprek mee voeren en dat zien we wel eens anders. Nadeel is dat er weinig lijn in lijkt te zitten. Onduidelijk wie welke tafels bediend, bij herhaling mensen die komen vragen of we nog iets willen drinken als we net besteld hebben bij een collega en vooral ook weinig alertheid. Onze lege borden hebben ruim 20 minuten voor ons gestaan. Toen maar omstandig gevraagd of men deze mee wilde nemen. Eten is nogal rechttoe rechtaan, maar wij werden er niet opgewonden van. Tof is wel dat gaandeweg de avond het steeds drukker wordt, er goede muziek gedraaid wordt en er een heel leuke sfeer ontstaat. Grappig contrast: zaak vol 20'ers en 30'ers terwijl de muziek hardcore 70's en 80's was.

 13. Cock S.
  • een recensie
  10/10

  In een woord fantastisch. Het eten, de drankjes en zeker ook de bediening.

 14. Mark P.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Bieren zijn fantastisch! Als gerecht kip in bier gegeten. Hier was het bier ver te zoeken, kip was droog, saus een dikkige romige substantie. Tegenvallertje...