Diner - Topkapi Sense Restaurant, Den Haag
Interieur - Topkapi Sense Restaurant, Den Haag
Lounge - Topkapi Sense Restaurant, Den Haag
Diner - Topkapi Sense Restaurant, Den Haag
Interieur - Topkapi Sense Restaurant, Den Haag

Topkapi Sense Restaurant

7,3/10
Gemiddelde prijs € 29
83 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 29 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

7,3/10
Gebaseerd op 83 recensies
 1. Petra G.
  • een recensie
  8,5/10

  Gezellige sfeer en het eten was heerlijke. Goede bediening.

 2. M D.
  • 12 recensies
  9/10

  De ontvangst was hartelijk en we kregen alle aandacht. De ober legde uit dat het interieur eerdaags onder handen genomen zal worden. wat inderdaad wel nodig is Het voorgerecht was heerlijk, het hoofdgerecht ( wij kozen zalm,) was smaakvol en mooi opgediend. We gaven aan dat ze naar een voorstelling moesten en of er rekening mee gehouden kon worden. Geen probleem, alles werd op tijd gereserveerd en gingen we voldaan naar de voorstelling. Voor herhaling vatbaar!

 3. Lin D.
  • 7 recensies
  6/10

  Wel ok, was vroeger (zo’n 8 jaar terug beter...!)

 4. Anne D.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Ontzettend goed eten, prettige bediening en een fijne sfeer.

 5. Cecil K.
  • 6 recensies
  7,5/10

  Uitstraling van het restaurant op het terras is het allemaal “net niet”. Erg verouderd en kapotte bekleding van de banken door sigaretten. Wel is er gepoogd een thema neer te zetten en lukt dat aardig als je door dit eerste heen kunt kijken. De bediening is erg vriendelijk en zorgt ervoor dat je niets tekort komt. Alleen al daarom is dit een uitermate geschikt restaurant om gezellig een paar kleine hapjes te komen doen, uitgebreid te tafelen of om aan een waterpijp te lurken. Het eten was zeer smaakvol en de porties liegen er niet om. Al met al één en al gezelligheid op een ideale locatie en prima voer. Zeker de moeite waard om eens te gaan eten als je van tajine of couscous houdt en door het verouderde interieur heen kan kijken.

 6. Hans R.
  • 13 recensies
  8/10

  Lekker eten, leuk personeel, maar iets te lange wachttijden.

 7. Paula K.
  • 19 recensies
  5/10

  Het begon aardig. Bediening stond gelijk aan onze tafel en drankjes werden vlot gebracht. De witte huiswijn was redelijk. We besloten voor het 2-gangen verassingsmenu te gaan. Dit zou bestaan uit 2 X een grote schaal met hapjes en bites. Ik gaf aan niet erg goed tegen frituur te kunnen, dit zou alleen een beetje bij het voorgerecht zitten, bij het hoofdgerecht niet. De schaal kwam, maar bestond uit gefrituurde kip, gefrituurde vis, humus, tzaziki, olijven, Libanees brood en een soort salade. Deze was redelijk te eten, maar erg vet. Ik bestelde nog een witte droge wijn, maar kreeg iets dat op goedkope zoete bubbels leek. Deze ging terug en ik bestelde een glas Chardonnay. Beter. Het hoofdgerecht was in mijn ogen teleurstellend. Drooggebakken kipfilet, drooggebakken visrolletjes, aardappel, droge bulgur, droge couscous, lekkere rijst en lekkere knapperige groenten. Toen het eten op was, werd het erg lang stil. Ik denk dat we ongeveer 10 minuten niemand uit de bediening zagen. Uiteindelijk werd de rekening gevraagd door ons en moesten we nog een keer redelijk lang wachten. Het personeel is wel erg vriendelijk, dat dan weer wel. Kortom, voor het eten ga ik niet meer terug, maar voor een kop thee met iets zoets kun je hier prima terecht.

 8. Kees v.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Het was een heerlijke verrassing. 1e bezoek en meteen raak. Leuk en vriendelijk ontvangen. Volop keuze van de tafel. Na een drankje ruimschoots de tijd om de kaart te bekijken en een keuze te maken. Prima pauze tussen de gerechten door. Heerlijk eten, goede kwaliteit en prima klaargemaakt. Zeer smaakvol. Aanrader voor een ieder,

 9. Chris G.
  • 8 recensies
  2/10

  Wensmenu besteld, het voorgerecht was maar zo zo, brood was oud en droog. Uitkijken naar de hoofdschotel. De kip was volgens mij het enige wat vers bereid was. De lasagne was zo uit de koeling bij de andere gerechten gegooid en de kebab was ook koud uit de koeling. Het was zo slecht en smaken en combinatie niet echt lekker, ook al hadden ze het warm geserveerd. Bediening wel aardig, maar ze moeten echt een kok in dienst nemen. Deze kok is niet eens instaat om de gerechten op te warmen. Werkelijke verbijsterd dat dit kan. Na deze ervaring was ik verbaasd dat er nog andere mensen aan het eten waren zonder zich te beklagen.

 10. Zehra G.
  • 3 recensies
  4/10

  Muziek was te hard eten was slecht!

 11. Tara S.
  • een recensie
  9,5/10

  Geweldig eten, aan te raden!!!

 12. Johnny H.
  • 13 recensies
  8/10

  Wij hadden gekozen voor de grill gerechten. We hebben heerlijk gegeten. Niet te lang gewacht voor het eten, eten was warm en de service was goed. Zeker een aanrader.

 13. Ronald d.
  • 14 recensies
  7,5/10

  Zeer vriendelijke bediening. Goed gegeten. Gedateerde inrichting, schone toiletten.

 14. Claudia V.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Lekker eten, mezze buffet was goed! De kok maakt ter plekke lekkere vis en lamsgehakt. Het is gezellig, informeel en hele goeie bediening! Een gastvrije plek!

 15. Andre V.
  • 7 recensies
  7,5/10

  Leuk rustiek lekker eten maar het meubilair heeft echt haar langste tijd gehad. Prijs kwaliteit ligt een beetje aan de hoge kant

 16. Anchela B.
  • 2 recensies
  7,5/10

  ????????

 17. Mimoun B.
  • een recensie
  8/10

  Heerlijk gegeten

 18. Burcu f.
  • 29 recensies
  6,5/10

  Toen we daar waren, werden we niet vaak geholpen. We zaten achterin dus we moesten zelf om aandacht vragen. Het eten was wel lekker en later in de avond kwam er een buikdanseres.

 19. Dennis N.
  • een recensie
  9/10

  Het eten was heerlijk en echt van goede kwaliteit. De voorgerechten waren smaakvol en divers. Het hoofdgerecht was perfect maar na een special voorgerecht menu zat ik aardig vol. De sfeer was even leuk rond 19:00 kwam er een buikdanseres en was na 10/15 minuten weg en de muziek was vervolgens na de show een tijdje uitgezet waardoor sfeer wat minder was. Maar na 30 minuten ongeveer was er weer muziek. De bediening was heel vriendelijk en behulpzaam !

 20. Roegsana
  • 2 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten, bediening was goed! Ik had een etentje georganiseerd voor 9 personen. Iedereen was erg tevreden en komt graag terug! Parkeerkaart ook erg handig.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag 14:00 - 00:00

Vrijdag 14:00 - 04:00

Zaterdag 12:00 - 04:00

- Lunch 12:00 - 16:00

- High Tea 12:00 - 16:00

Zondag 12:00 - 01:00

- Lunch 12:00 - 16:00

- High Tea 12:00 - 16:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Gevers Deynootplein 36, 2586 CL, Den Haag, Nederland

Routebeschrijving

Parkeerplaats

provincie Zuid-Holland, , , Scheveningen

Over het restaurant

Topkapi Sense Restaurant Scheveningen is de "schatkamer" van de landen rond de Middellandse Zee met Ottomaanse invloeden. U gaat proeven van de keukens van Griekenland, Turkije, Egypte, Syrië, Libanon, Palestina, Israël, Algerije, Tunesië en Marokko en de cultuur beleven met live muziek en authentiek gastheerschap. Onze authentieke grill gerechten worden op een houtskoolgrill bereid. Bovendien hebben wij een aantal moeders uit bovenstaande landen bereid gevonden om dagelijks onze chefs te adviseren en te helpen om de authenticiteit van de gerechten te waarborgen.

Services

Amex, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , , Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Topkapi Sense Restaurant"

Niet te reserveren op TheFork
Zoek naar gelijksoortige restaurants met beschikbaarheid.

Zoeken