Suggestie van de chef - Tujuh Maret, Amsterdam

Tujuh Maret

8,6/10
Gemiddelde prijs € 30
184 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 30 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

8,6/10
Fantastisch
Gebaseerd op 184 recensies
 1. Joop s.
  • 7 recensies
  8/10

  Aardige mensen en echt Indonesisch eten: heel smakelijk

 2. Claudia O.
  • 3 recensies
  6/10

  De prijs-kwaliteits verhouding is echt teleurstellend. Dit is een veel te duur restaurant voor de ambiance en de kwaliteit van het eten en de service. Niet voor locals.

 3. Marjolein B.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Dit was de derde keer dat ik er gegeten heb en de rijsttafel Minahasa was zo als altijd weer heel erg lekker.

 4. Marcella m.
  • een recensie
  10/10

  Heerlijk! De porties zijn groot genoeg ook al denk je misschien van tevoren van niet. Een lekker menu voor een mooie prijs.

 5. Mats H.
  • 3 recensies
  9/10

  Fantastic!

 6. Madelaine M.
  • 4 recensies
  10/10

  Så gott med Rijstaffel????????????????????????????????

 7. Froukje Z.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Eten was prima , bediening was goed, Kaart was beknopt. Zaterdagavond was vrij druk, waardoor het erg lawaaierig was. Mensen stonden te wachten op een tafeltje.

 8. Elisabeth D.
  • 7 recensies
  9,5/10

  We hadden een vega rijsttafel. Het was heerlijk. Je zit een beetje krap, maar dat maakt het eten meer dan goed. Toetjes ook verrukkelijk.

 9. Gert v.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Heerlijk en echt indonesisch

 10. Rami H.
  • 4 recensies
  7,5/10

  Lekker gegeten. Het eten was erg smakelijk. Vriendelijke bediening. Ze vergaten echter het dessert. En we werden ook niet uitgelaten, zoals andere gasten. Al met al prima avond gehad.

 11. Maartje s.
  • een recensie
  6,5/10

  Eten was niet heel bijzonder. Dure drankjes en onsympathiek dat je een hoofdgerecht ‘moet’ bestellen.

 12. Marleen R.
  • 56 recensies
  8/10

  Prima rijsttafel Minahasa, alleen pedis is hier ook echt heel heet. Dat laatste hoeft voor ons niet zo, want daardoor gaat de lekkere smaak verloren. Gelukkig waren het maar een paar gerechtjes die zeer pittig waren, de andere gerechtjes van mild tot medium waren gewoon lekker en goed te doen. Alles gaat hier in een rap tempo en je staat dan ook weer na een uurtje buiten terwijl de volgende gasten al weer staan te wachten op een tafeltje.

 13. Erik H.
  • een recensie
  10/10

  Prima Indonesiche restaurant. Heerlijke rijsttafel, prettige ontvangst en attente uitleg. Authentieke sfeer en bediening. Een pareltje.

 14. Lisette H.
  • 4 recensies
  7,5/10

  Goed eten in eenvoudige setting, ietwat ongezellig. Aardige bediening

 15. Ann W.
  • 5 recensies
  9,5/10

  ongelooflijk lekker eten! we hadden de rijsttafel, en konden niet kiezen tussen mild, medium of pikant.... geen probleem! we kregen van alles evenveel! alles was even lekker, en de gastheer én gastvrouw waren supervriendelijk! een échte aanrader! de restaurateurs in België kunnen hier veel van opsteken!

 16. Christiaan O.
  • een recensie
  9,5/10

  Goed eten en vriendelijke service!

 17. Joke B.
  • 22 recensies
  9/10

  Een klein zaakje waar wij vriendelijk ontvangen worden. Het is er best druk, de muziek is goed op de achtergrond. Wij nemen vooraf Pangsit goreng en de loempia's, vers en lekker. Als hoofd tweemaal de rijstschotel NASI KUNING TUJUH MARE, mild en omdat wij met zijn drieën zijn ook nog een sate en gado gado. Het lijkt weinig als het op tafel staat,maar het is genoeg. Wij hadden nog wel wat extra rijst besteld. Alles was lekker, de ajam opor, de daging semoor en zeker de daging rendang heerlijk. verschillende groenten erbij. Als nagerecht ook al waren wij wat vol, was de es mango een topper, heerlijk ijs. En de pisang goreng en spekkoek waren ook lekker. Met name de jongere man in de bediening was zeer vriendelijk, enige puntje is dat bij het serveren er iets meer uitleg gegeven kan worden over de gerechten. Het eten en met name de drankjes zijn wat aan de hoge kant,maar wij hebben heel lekker gegeten.

 18. Jerry S.
  • een recensie
  10/10

  Het eten was echt heerlijk! Flinke porties. Het smaakte net als bij moeders:-) De bediening was top! Zeer gastvrij en super vriendelijk.

 19. Marcel d.
  • 9 recensies
  9/10

  Heerlijke gerechten, attente bediening.

 20. Luisa
  • 12 recensies
  6,5/10

  Wij hadden de rijsttafel voor 2. Samen met een fles wijn was het 80 euro. Het was lekker, maar vond het wel duur voor wat je kreeg. Verder vrij klein , maar dat is in Amsterdam natuurlijk niet zo raar.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 12:00 - 23:00

- Lunch vanaf 12:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Utrechtsestraat 73, 1017 VJ, Amsterdam, Nederland

Over het restaurant

Hier eet je Indonesische specialiteiten. Van hoge kwaliteit, want Tujuh Maret is de eerste traiterie die zich aansloot bij de Selected Indonesian Restaurants (SIR). Hier staan ze voor authentiek, dus pikant gekruide gerechten uit het noorden van Sulawesi, waar de saté wordt gegrild boven houtskool. Zoals de roze bloemen daar prachtig bloeien, sieren ze dit restaurant ook. Catering service behoort ook tot de mogelijkheden!

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Tujuh Maret"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.