Suggestie van de chef - Venezia del Nord, Amsterdam

Venezia del Nord

7,4/10
Gemiddelde prijs € 27
11 recensies

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 27 Speciaal verzoek
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Scores en recensies

7,4/10
Gebaseerd op 11 recensies
 1. Fred Z.
  • 52 recensies
  9/10

  Op een van de drukste dagen in Amsterdam bij dit Italiaans restaurant aan de Rozengracht gegeten. Pal onder de Westertoren, wat wil je nog meer. De rozé was heerlijk en koel, de pasta prima op smaak en de lasagne vers uit de hete oven. Helemaal top ! En dat de serveerster geen Nederlands sprak, is in deze wereldstad te verwachten. Overigens werden we bijna overal in het Engels aangespoken. We gaan nog eens hier eten, maar dan in de winter.

 2. Jelle333
  • 4 recensies
  3/10

  Waardeloos z'on kartonnen pizza. Niet te eten. En dan nog een postmix colaatje zonder prik erbij. Nooit naar toe gaan. Bediening kan er ook niks aan doen.

 3. Jelle333
  • 4 recensies
  1/10

  Werkelijk waardeloos van begin tot einde. Bediening sprak zeer gebrekkig Engels maar vroeg wel grote of medium cola voor de toeristische Hoofdprijs met hoofdletter H. Slechtste pizza salami die ik ooit heb gegeten. Kartonnen bodem die niet in stukken te krijgen was, cola uit de postmix zonder prik.

 4. Justin V.
  • 85 recensies
  3,5/10

  Kan hier heel kort over zijn: een toeristenrestaurant op een interessante locatie waar je ver uit de buurt moet blijven. Het gebouw in kleuren van de Italiaanse vlag geeft al een duidelinke waarschuwing af. Pizza's met slappe bodem en pasta's zonder Italiaanse eenvoud maar ook zonder bijbehorende smaak. Alles was flauw en niets straalde iets uit. Inclusief de nepcola. Enige lichtpuntje: de rekening was niet bijzonder hoog. Personeel sprak alleen Engels (ook geen Italiaans), wat de kwaliteit prima samenvat.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m Zondag: 11:00 tot 00:00 uur

Routebeschrijving naar het restaurant

Rozengracht 1, 1016 LP, Amsterdam, Nederland

Routebeschrijving

Jordaan

Services

Amex, , , ,

Restaurant kan worden afgehuurd (Max. 60 personen)

Af te huren, , Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Venezia del Nord"

Gratis service: beschikbaarheid direct bevestigd.