Ben je de eigenaar?

Stuur je foto’s naar foto@thefork.nl.

Viscafé De Gouden Hoek

8,7/10
56 recensies

Scores en recensies

8,7/10
Fantastisch
Gebaseerd op 56 recensies
 1. maarten v.
  • een recensie
  8,5/10

  De zeewierburger is heerlijk en groot Werken met bijvangst erg goed, zo sterft er minder vis onnodig Puntje - de wijnglazen zijn wel heel klein, of slecht gevuld, wat je wilt.

 2. Jolanda P.
  • een recensie
  9,5/10

  Heerlijke avond gehad. Superlekker eten, heel erg aardige bediening en heerlijke wijn. We werden heel goed op de hoogte gehouden van de visstand. Welke vis op was en wat daarvoor in de plaats was gekomen.

 3. dinant L.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Bij het Viscafe De Gouden Hoek maken ze (op het oog) eenvoudige gerechten gewoon heel erg goed en lekker. Lekkere combinaties, goede ingrediënten. Leuk om informeel met elkaar te eten.

 4. Angela A.
  • 3 recensies
  10/10

  Vind het er altijd lekker. En zo fijn dat je je hondje gewoon mee mag nemen

 5. Patrick W.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Gesitueerd op het levendige Amsterdamse v. Limburgstirumplein, een doorgangssituatie van en naar het Westergasfabriek terrein, prettig gevarieerd publiek. Viscafé De Gouden Vishoek is perfect gebaseerd op bijvangst. Alles wordt met zorg en smaak puur bereid (de keueken is via de glaswand gewoon in te zien), goed opgemaakt en prettig uitgeserveerd. Bekwaam personeel. Prettig wijnkaart tegen aantrekkelijke flesprijzen! Voor ons opnieuw een bevestiging hier zeker naartoe terug te gaan.

 6. Patrick W.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Het levendige van Limburgstirumplein (met de oudste tramhalte van Nederland!) is natuurlijk niet echt rustig, in de loop van en naar het Westergasfabriek-terrein. Gevarieerd publiek wat de sfeer zeker ten goede komt. Het Viscafé De Gouden Hoek is gebaseerd op perfecte bijvangst, de zeebaars welke wij gegeten hebben was opnieuw zeer smaakvol, mooi opgediend en erg goed van smaak. (Iedereen kan via de glazen wand in de keuken kijken.) Wijnen goed en prettig geprijsd. Heerlijk op het (straat)terras gegeten. De rekening was opnieuw bescheiden! Opnieuw vastgesteld dat wij hier graag zullen terug komen

 7. Mariska R.
  • 8 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening die verstand van zaken hebben..Begonnen met de gefrituurde spiering, Hollandse garnalen en inktvis kommetje vol en niet te vet. De wijn was ronduit voortreffelijk de Hugel&Fils krachtig,complex, kruidig!Toen een portie gebakken schelpen (kokkels,scheermessenn, mosselen) begeleid met brood...zo'n heerlijk voorgerecht dat we daarna gevraagde hebben of we twee porties in een mosselpan konden krijgen we hebben gesmuld..de saus is om je vingers bij af te likken!!Toe hangop (karamel met zeezout) een romige hangop met karamel zeezout saua, simpel maar erg lekker, de cheesecake was lekker maar niet bijzonder. Het was wel rumoerig met huilende kinderen...maar dat heeft niks met het eten te maken. Een aanrader , een echte aanwinst op het Limburg van Stirumplein!!!

 8. Eva J.
  • 2 recensies
  10/10

  De bediening is uitstekend en het eten is met liefde klaargemaakt. Deze jongens lijk hun werk erg leuk te vinden en bieden een zeer goede service!

 9. VG J.
  • 2 recensies
  6/10

  Leuke tent gespecialiseerd in vis al was de keuze in vis wel wat beperkt. Bediening duurde wat lang. De vis was van goede kwaliteit maar het beslag wat klef en vettig.

 10. • een recensie
  7,5/10

  Terwijl we nog aan het eten waren kwam een grote groep studenten/jongeren binnen die luidruchtig een verjaardag gingen vieren, waarbij allerlei mensen vlak bij onze tafel gingen staan. De muziek werd hard gezet en er werd slechte dance muziek gedraaid. Dit was een zeer hinderlijke toestand, die we eerder in een kroeg dan in een restaurant hadden verwacht. Ik denk dat de andere etende gasten het ook niet fijn vonden. Het restaurant had ons minstens kunnen waarschuwen dat er die avond een verjaardag door luidruchtige studenten gevierd zou worden, dan hadden we kunnen besluiten elders te gaan eten.

 11. An A.
  • 3 recensies
  8/10

  Heerlijke variaties aan vis! Snelle service & gezellige sfeer. Het enige minpuntje: de koriander in de visburger. Maar dat is natuurlijk persoonlijk.

 12. Thea D.
  • 5 recensies
  8/10

  Net weer nieuw open en fijne plek in de buurt om hapje te eten. Goed dat ze met bijvangst werken.

 13. Ronald P.
  • een recensie
  8,5/10

  Buitengewoon relaxed eetcafe dat een eenvoudige viskaart heeft (en voor de vleeseters een angus burger :-)). Prima bediening, geen fratsen. Ik at fish-and-chips in tempura voor 12,50. Goede witte wijn erbij voor 25 euro.

 14. Lars R.
  • 2 recensies
  4,5/10

  Bediening had er weinig zin in. Eten veelal erg vet gefrituurd. Kan je ook in elke viskraam halen.

 15. Harry K.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Keurig vis restaurant , met jeudige, doch correcte bediening,. Men heeft verstand van de gerechten en ingredienten. Zomaar 2 x deze week gegeten , een keer alleen met mn vrouw, de andere keer met de. Bonus dochters, beider momenten goed gegeten en bediend. Prijs kwalieit goed, betaalbaar.Harry

 16. Martin S.
  • een recensie
  7,5/10

  Wat een heerlijk comfert/troostfood alle gerechten zijn top bereidt en precies zoals ze moeten smaken. Geen poespas. Lekkere wijnen

 17. Ellen C.
  • een recensie
  4,5/10

  Er werd groot geadverteerd op Zeeuwe Oesters dus daar gingen we voor. De oesters waren lekker, buiten stond een bord met happy hour, maar "nee dat gold vandaag niet". Heel raar! De kibbeling was donkerbruin, we dachten misschien hoort het zo, keer wat anders dan op een marktkraam. Achteraf zagen we dat anderen goudbruine kibbeling aten. Heel slecht! Eigenlijk is overdag alles uit de frituur. De wijn was wel lekker. Absoluut geen must om hier je vis te komen eten. Zonde!

 18. Diatimmermans
  • 6 recensies
  8,5/10

  We zijn heel gastvrij ontvangen, mochten de wijn eerst proeven (we bestelden een glas) en de vis was heerlijk. Een plek om snel eens terug te komen!

 19. Gerda B.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten. Alles was lekker. Prima prijs/ kwaliteitverhouding. Leuke frisse tent, ongedwongen sfeer. We komen zeker terug

 20. Emily L.
  • een recensie
  8,5/10

  Goed eten, fijne bediening, goede prijs- kwaliteit verhouding. We gaan altijd tussen 18:00 en 18:30 uur, dan is het nog rustig en heb ik niet zo'n last van het geluidsniveau.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag t/m Zondag vanaf 16:00

Routebeschrijving naar het restaurant

Van Limburg Stirumstraat 10A, 1051 BE, Amsterdam, Nederland

Over het restaurant

Viscafé De Gouden Hoek is sinds 2015 gevestigd aan het Van Limburg Stirumplein in Amsterdam-West. Het viscafé werkt voornamelijk met bijvangst en zet de vissen die vergeten worden weer terug op de kaart. Of het nu gaat om fish & chips, Noordzee krab, rivierkreeftjes, viskroketjes van bijvangst of spiering, De Gouden Hoek bereidt het.

Dagelijks wisselende vissen, een goede wijnkaart, Nederlandse bieren, vlotte bediening en simpele gerechten, dat is waar het bij De Gouden Hoek om gaat. Of je nu op pad bent voor een snelle stop aan de stamtafel, een borrel op het terras met kibbeling en spiering, of juist uitgebreid wilt tafelen in het restaurant met een goede fles wijn, je kunt alle kanten op.

Restaurants rond "Viscafé De Gouden Hoek"

Volgeboekt op {sBrandName}
Zoek naar gelijksoortige restaurants met beschikbaarheid.

Zoeken