Wat
Waar

Wapen van Rhoon - Café

Gemiddelde prijs € 25
8,5/10
50 recensies

Niet te reserveren op TheFork

Niet te reserveren op TheFork

Restaurantmenu

Aanbevelingen van de chef-kok

Gemiddelde prijs € 25 Speciaal verzoek

Scores en recensies

Fantastisch
8,5/10
Gebaseerd op 50 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Eten :8,3/10
Service :9/10
Setting :8,5/10
 1. Christa v.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten, gunstige prijs. Omdat het nogal rumoerig was in het café, vroegen wij of het mogelijk was om in de naastgelegen Brasserie plaats te nemen, dit was geen enkel probleem. Super service!

 2. • 1 recensie
  8/10

  Gezellig us denk ik het woord voor het wapen van Rhoon! Vol humor en enthousiasme word je ontvangen door Gererd en Willem.. het dagmenu is altijd goed, de kaart zou ik wat eenvoudiger willen zien. Hou het gewoon een kroeg!

 3. Hanneke A.
  • 6 recensies
  10/10

  In het eetcafé gegeten. Heerlijke gerechten, ook vegetarisch was het eten erg lekker. Eerst buiten in het zonnetje wat gedronken. Goede bediening, erg vriendelijk en hulpvaardig. We komen zeker nog een keertje terug.

 4. • 1 recensie
  8/10

  We hadden bij onze reservering aangegeven dat 1 persoon glutenvrij eet en 1 persoon vegan. Bij aankomst bleek dat de gastheer hiervan niet op de hoogte was of niet bekend is met de term 'vegan' waardoor er weinig keuze voor deze collega was. Het zou beter zijn ook een aantal vegetarische gerechten op de kaart te zetten en ook rekening te houden dat bepaalde personen vegan eten. Ook waren de salades niet rijkelijk gevuld en zonder brood erbij. Verder prima

 5. Ton R.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Wij hebben een lunch gebruikt in het café, was prima verzorgd, Vriendelijke bediening. In verband met bezoek aan de begraafplaats in Rhoon komen wij ter afsluiting altijd wat eten in het Wapen van Rhoon. Prettige ontvangst we laten ook altijd weten hoe de service was. Dus voor ons een compliment hoor! Meerder keren per jaar komen we terug, een van ons komt uit Vlissingen.

 6. Ger v.
  • 1 recensie
  10/10

  Het is nu de 3e of 4e keer dat wij dit restaurant bezocht hebben, het heeft een prettige sfeer aardige bediening en een zeer goede maaltijd voor een acceptable prijs

 7. NvEersel
  • 4 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten in het gezelligste eetcafé van Rhoon. Leuk en gezellig personeel. We komen er zeker nog een keer terug. Dagmenu is ook zeker een aanrader !!

 8. roy S.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Het wapen wat het was is totaal weg geen sfeer meer. Het is verhoug gezien veelste duur mini stukje vlees. Kindermenu was zo weinig dat ondanks de kinderen kleine eters zijn nog honger hadden. Gelukkig was de kipsate voor hun wel oké maar ik vond hem erg vies was geen kipfilet en smaakte gerookt. Biefstuk was wel erg lekker maar dus mini. De mensen waren verder wel erg vriendelijk. Maar helaas geen ridder style toen we hier dus vroeger altijd kwamen. Maar wie weet als je die style niet heb meegemaakt bevalt alles een stuk beter nu is het voor ons niet hoger als een 3 in score omdat het in het niks valt.

 9. Laurens F.
  • 5 recensies
  9/10

  Een aanrader (evt met groep) in ieder geval per tafel.....is de Turning Table ......Meer dan voldoende... De hele avond lekker zitten tafelen met goede gerechten (eigenlijk Te veel)..

 10. Rudolf d.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Het café gedeelte van het Wapen van Rhoon heeft een leuke ambiance. Het eten tijdens de lunch is goed .

 11. Carla L.
  • 1 recensie
  10/10

  Eten was lekker. Erg weinig bediening maar die liep zich rot om iedereen te helpen,en het naar de zin te maken. Bleef ook vrolijk Respect.

 12. Aad K.
  • 3 recensies
  8/10

  Het was onze keus in het cafe te eten, waar een rumoerige omgeving te verwachten is. De volgende keer weer naar de Brasserie. Geen commentaar op de kwaliteit van het eten en de service.

 13. Jaap v.
  • 1 recensie
  10/10

  Sympathieke ontvangst, rustig plekje zoals gevraagd. Vlot een lekker glaasje wijn. Prima dagschotel gegeten, kortom, helemaal super

 14. Dirk v.
  • 3 recensies
  10/10

  Prima sfeer en menu in eetcafe, zoals gewend en vertrouwd met Gerard en Willem qhwlejfhqlkflqkflkLFKWLEFKQLWFLQWKFLQWCNwlcnalsdcn lkasnclcn;lq;l;glk;ewgk;welr;w;ewe;rl;werwlewe lkvwef;we;frmw;erlm;wEmlrg;lwe;glw;erg,wegwe'gw'e;g'weg'we'g;welg;wrg;wler;gwe'fgkl;welkrg;wekg;werg;wekgr' welrgkjwe'rg;welrg;lwe;gkwe;gk;wekg;wkerg;kwe;gkw;eglrk;

 15. Sandra H.
  • 4 recensies
  10/10

  Gezellig en lekker

 16. Pieter
  • 1 recensie
  8/10

  zoals altijd weer lekker gegeten , met goede en vriendelijke bediening en het eten was prima voor een redelijke prijs.... GO AHEAD

 17. S. d.
  • 3 recensies
  8/10

  Heerlijke lunch, goed verzorgd, flinke portie

 18. Carla K.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Geweldig Restaurant. Heerlijk eten en super aardige bediening. Je kan op je gemak eten. Geen gehaast....!!! Top iedere keer weer.

 19. S. d.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Goed, betaalbaar en gezellig

 20. GMeijer-Barendrecht
  • 11 recensies
  7,5/10

  Goed voor een lekkere lunch zoals altijd in het Wapen van Rhoon. Normale lunchgerechten op de kaart tegen normale prijzen. Ga vooral zo door.

Meer informatie

Routebeschrijving naar het restaurant

Dorpsdijk 42, 3161 KG, Rhoon, Nederland

Routebeschrijving

Restaurants rond "Wapen van Rhoon - Café"

Insider

Restaurant het Kasteel van Rhoon

€ 45 (gemiddelde prijs)

Score:9.2 (234 recensies)

InsiderInsider

€ 32 (gemiddelde prijs)

Score:8.7 (177 recensies)

€ 22 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 (140 recensies)

€ 39 (gemiddelde prijs)

Score:9.3 (49 recensies)

Insider

La Cocotte

€ 38 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (238 recensies)

InsiderInsider

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.3 (144 recensies)

-50%

€ 35 (gemiddelde prijs)

Score:8.9 (723 recensies)

-50%

€ 36 (gemiddelde prijs)

Score:9 (547 recensies)

-50%InsiderInsider

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.6 (816 recensies)

-50%

€ 30 (gemiddelde prijs)

Score:8.6 (70 recensies)

-50%

Niet te reserveren op TheFork
Zoek naar gelijksoortige restaurants met beschikbaarheid.

Zoeken