Terug

Recensies Westewind

8,1/10
Zeer goed
Gebaseerd op 164 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Fam. H.
  • een recensie
  7/10

  Het vlees was prima. De frietjes veel te ver, of het vet was niet heet genoeg of te oud. Ze waren niet lekker Ambiance was prima, goede locatie en fijne bediening

 2. • een recensie
  9/10

  Ik vond dit echt een super restaurant. Heb heerlijk gegeten. De medewerkers waren erg vriendelijk en het eten was ook nog eens goed te betalen. Zeker een aanrader.

 3. • een recensie
  8/10

  Was alweer een tijd geleden dat we bij Westenwind waren geweest voor het ontbijtbuffet. We werden goed geholpen. Duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel. Een goede service. Goede kwaliteit van het eten. Is voor herhaling vatbaar.

 4. • een recensie
  10/10

  Wij zijn altijd blij met jullie ontbijt!!!!! Gewoon super leuk, lekker, en hoopten dat nog hele jaren kan zo genieten met jullie geweldige restaurant en personeel, dankjewel ❤️❤️❤️

 5. Lucy V.
  • 3 recensies
  10/10

  Wat een fantastisch ontbijtbuffet! Zoveel keuze en alles even lekker! We komen absoluut nog vaker terug. Reserveren voor de zondag is wel noodzakelijk.

 6. • een recensie
  8,5/10

  Erg relaxte bediening, we hadden een voorkeur voor een rustige tafel. Er werd een fijne plek toegewezen, maar er kwam een groep in dezelfde ruimte die luidruchtig was. Er kwam iemand naar ons toe die een andere plek voorstelde. Desondanks stoorden wij ons er niet aan, maar dit soort initiatieven werd enorm gewaardeerd. Een no-nonense restaurant met lekker eten voor een eerlijke prijs en erg fijne bediening op een hele mooie plek. Een plek waar je graag terug komt.

 7. Jolanda d.
  • een recensie
  5,5/10

  We hadden om 17:30 uur gereserveerd. Speciaal voor het theatermenu omdat wij naar The Lion King gingen. We moesten zo lang wachten op het hoofdgerecht dat er geen tijd meer was voor het dessert. De bank waarop ik zat wipte met de persoon die aan de andere kant zat. Het eten was prijs/kwaliteit prima in orde. Overigens kregen we toch patat in plaats van aardappeltjes, terwijl ze wel op de rekening stonden.

 8. • een recensie
  10/10

  Fantastisch restaurant, leuke locatie, sfeervol. En een dikke pluim voor de keuken en de bediening voor het dessert met felicitatie voor mijn vriendin. Wij hebben onwijs genoten, zeker voor herhalingen vatbaar! Bedankt!

 9. Sander v.
  • 7 recensies
  10/10

  Perfecte service, heerlijk eten. Prijs kwaliteit zeer goed.

 10. Ineke S.
  • een recensie
  5/10

  We hadden een tafel vroeg (17.30u) gereserveerd zodat we rustig zouden kunnen eten. Dit omdat we een theater voorstelling hadden om 19.30u. Drinken was snel geserveerd en het voorgerecht was ook mooi op tijd. We hadden de verwachting dat het hoofdgerecht ook redelijk snel zou volgen. Na 3 keer gevraagd te hebben waar ons eten bleef, werd dit geserveerd om 18.55. Daar gaat het idee van rustig eten, nu wordt het snel opeten!!! Want anders ben je te laat bij de voorstelling. Waardeloos is dat. Nu moet je je gaan haasten door de fouten van een ander. Terwijl wij zaten te wachten op ons eten zag ik dat andere gasten die later besteld hadden eerder hun eten geserveerd kregen.

 11. • een recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten op een mooie locatie met vriendelijk personeel en een snelle bediening.ook voor onze kleinzoon genoeg keuze en een leuke kleur plaat

 12. Cora K.
  • 6 recensies
  8,5/10

  Eerst was er een eigenwijs betweterig ventje als ober die ons een lauwe wijn schonk en tapenade met VLEES serveerde. Later bleek t toch vegetarisch te zijn. Mocht de wijn even proeven en hij schonk een vol glas in. Maar verder was t top onze 7 kleinkinderen en wij hebben verder genoten.

 13. Paul B.
  • een recensie
  9/10

  Wij hadden maar weinig tijd tot de theatervoorstelling begon, maar daar werd fantastisch rekening mee gehouden. Het eten was heerlijk en de bediening dacht goed met ons mee

 14. Diana E.
  • een recensie
  8,5/10

  Vanwege de voorstelling hadden we beperkt tijd, hier werd goed op in gespeeld. Aardige bediening en fijne sfeer.

 15. • een recensie
  8/10

  Prima ontbijtbuffet. Wat wel opvalt is aanwezigheid van honden tijdens buffet en personeel dat de beesten aait en vervolgens met dezelfde handen drinken serveert en voedsel hanteert.

 16. Anna-Lou K.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Prima ontbijt met alles erop en eraan. Koffie en sapjes worden apart berekend. Ons tweede bezoek met gasten in 1 week tijd zegt voldoende.

 17. Roos v.
  • 6 recensies
  7/10

  Had gereserveerd via The fork hiervan waren ze op de hoogte. We kregen een prima tafel toe gewezen. We waren wat eerder maar dit was geen probleem. Wel moesten we lang wachten op alles, drinken, voorgerecht, hoofd, na en koffie terwijl het niet druk was. Aardige en behulpzame bediening. We aten een theatermenu, voorgerecht carpaccio, deze was matig. Te koud, had in de koelkast gestaan. Te dik gesneden, teveel Parmezaanse kaas. Geen succes dus als hoofd steak, deze was prima gebakken maar koud. Wel een aardig stukje qua formaat. Toetje was crème brulee maar na 1 hap al bijna op. Dit mocht zeker wat meer zijn. Al met al prima voor een keertje.

 18. Anna-Lou K.
  • 4 recensies
  9/10

  Prima ontbijt, verse producten en chef voor de omeletten. Echt keurig geregeld, dikke voldoende. Mijn gasten zijn altijd zeer tevreden. Tot snel! Wouter.

 19. Anna-Lou K.
  • 4 recensies
  9/10

  Vriendelijk personeel, altijd een leuke plek voor het ontbijt. We komen hier graag zondags ontbijten. Verse producten. Koffie en andere dranken zijn extra. Buffet is fraai geregeld. Een ruime pluim voor het gehele team.

 20. • een recensie
  8/10

  Goed ontbijt gezellige sfeer waar je in terecht komt. Gezellig met vrienden Aan een tafel gezeten. Prijs is goed en betaalbaar. Dit is voor herhaling vatbaar.