Terug

Recensies Wolf Atelier

8,6/10
Fantastisch
Gebaseerd op 101 recensies

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt geboekt en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en boekingsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Annemarie L.
  • 3 recensies
  10/10

  Wederom een heel gezellige en bijzonder goede lunch! Hulde voor de leuke en bijzondere gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar!

 2. Bea V.
  • 21 recensies
  9/10

  We kwamen voor een kleine lunch. Restaurant is prachtig. Mooie kaart eigenlijk beter voor een grote lunch. Alles was prima. Fijn tafeltje, doosje met handdoekje, water en pepermuntje om op tevfrissen, lekker broodje. Wij hebben een voorgerecht genomen. Iets met asperges en een prachtige bisque met langoustines. Leeke4 glaasje huiswijn uit Moldavie. Afgerond met een kaasplankje. Voor herhaling vatbaar

 3. Evelien L.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Heerlijk eten en fantastische bediening. Ze letten goed op je allergie/dieet wensen. Zeer geschikt ook voor zwangeren.

 4. Peter H.
  • 12 recensies
  10/10

  Tasting menu is excellent

 5. Jacob N.
  • een recensie
  10/10

  Het was een zeer geslaagde avond met vriendelijke bedieneing en lekkere wijnen.

 6. Stef T.
  • 5 recensies
  10/10

  Lekker eten en heel bijzonder gebouw boven het water.

 7. Alwin v.
  • 11 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten, professionele bediening, aanrader !

 8. Shireen V.
  • 9 recensies
  9/10

  Heerlijk genieten gegeten. Mooi, verrassend en unieke locatie voor een verjaardagsdiner.

 9. Thesi G.
  • een recensie
  10/10

  Al heel lang een lunch favoriet van ons ❤️

 10. Folkwin e.
  • 6 recensies
  7/10

  leuke inrichting, leuk concept met 15-gangen. presentatie van de gerechten is mooi, kwaliteit en smaak van 4 van de 15 gerechten echt goed, rest niet bijzonder qua smaak. bediening niet veel ervaring.

 11. Michiel G.
  • 50 recensies
  6/10

  Vorige keer waren we zeer enthousiast, nu duidelijk minder! Na 3 maanden kwamen we weer bij Wolf Atelier. Tot onze verbazing kregen we hetzelfde 5 gangen menu voorgeschoteld als vorige keer. Was lekker, maar niet voor een tweede keer. Het vegetarisch menu dat een van de tafelgenoten nam was maar matig in balans en soms ronduit saai. Ook de eerder genoemde rommel van handdoekrek aan het einde van de avond op het toilet was nog steeds niet opgeruimd. Erg jammer dat de verassing er nu al af is. Kom op Wolf Atelier, blijf innoveren. Zo raak je klanten kwijt.

 12. Sanam K.
  • een recensie
  9/10

  Top kwaliteit eten! Zeer smaakvol en de verhoudingen van de porties waren heerlijk

 13. Eduard L.
  • 8 recensies
  6/10

  Bij binnenkomst verwarring over All inclusive menu en houten doosje op tafel wat onduidelijkheid schept. Smaken redelijk, wijnarrangement rommelig, personeel doet zijn best maar dit restaurant heeft absoluut geen sterrenniveau, dat is niet erg zolang je maar niet de pretenties hebt. Wij zaten achterin vlakbij toiletten waarbij je het gevoel hebt weggestopt te zijn, deze oude spoorbrug blijft lastig qua indeling voor een restaurant.

 14. Eduard L.
  • 8 recensies
  5,5/10

  Bij binnenkomst verwarring over All inclusive menu en houten doosje op tafel wat onduidelijkheid schept. Smaken redelijk, wijnarrangement rommelig, personeel doet zijn best maar dit restaurant heeft absoluut geen sterrenniveau, dat is niet erg zolang je maar niet de pretenties hebt. Wij zaten achterin vlakbij toiletten waarbij je het gevoel hebt weggestopt te zijn, deze oude spoorbrug blijft lastig qua indeling voor een restaurant.

 15. Thérèse W.
  • 71 recensies
  7,5/10

  Leuke lokatie, goed tot zeer goed eten. Wel jammer: kleine, eigenlijk té kleine, porties en de wijnglazen worden ook minimaal ingeschonken, dus prijs-kwaliteit is niet helemaal in verhouding. De bediening is redelijk maar heeft niet echt interactie met ons als gast. We zaten naast de keuken, wat een leuke extra dimensie met zich meebrengt.

 16. Michiel G.
  • 50 recensies
  9,5/10

  Uitstekend eten met mooie combinaties als koolrabi met krab en griet mee aardpeer. Heerlijk. De lokatie is prachtig en biedt een mooi uitzicht over het IJ. Personeel is zeer attent en vriendelijk. Paar kleine verbeterpunten: muziek mag wat zachter en stemmiger en toilet is aan het einde van de avond een zooitje omdat de handdoeken niet meer in de volle vuilnisbak passen.

 17. Melissa C.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Vanavond bij Wolf Atelier gegeten nadat vrienden ons hier verschillende keren op hebben gewezen. We hebben hier heerlijk gegeten en de service was ronduit geweldig. We hebben gekozen voor wine pairing bij de gerechten en dat bleek zeker de juiste keuze. We komen hier snel weer terug.

 18. Nienke B.
  • 32 recensies
  7,5/10

  Een zakelijk diner, perfect eten, zuinige service. We moesten lang wachten op een drankje en ook bijschenken van wijn deden ze niet. Eten was zeer smakelijk, met de rib eye als favoriet.

 19. Eveline S.
  • 67 recensies
  6/10

  Het is een mooi restaurant op een bijzondere locatie, ziet er goed uit. De bediening laat echter te wensen over. Allemaal erg vriendelijk, maar de wachttijden zijn lang. We zaten 1 uur en een kwartier binnen en we moesten zelf om de menukaart vragen. Het is moeilijk oogcontact te maken met de bediening waardoor je ze steeds moet aanspreken om bijv om drinken te vragen. Ons drankje bij het toetje was vergeten, wat kan gebeuren, maar hierdoor zaten we helaas zonder drinken bij het toetje. Aanspreken duurde te lang. Na het toetje werd gezegd "sorry, helemaal vergeten", maar werd niet iets anders of alsnog de dessertwijn aangeboden. Dan het eten. Allemaal prima eten, maar niet bijzonder. Andere restaurants in deze prijs categorie bieden een wat meer bijzondere eetervaringen. De wijnen waren oké, maar niet bijzonder. Over de wijn wordt helaas niets verteld bij het inschenken en bij vragen kon de bediening helaas niets anders vertellen dan de druif, land van herkomst en jaartal (wat op de kaart en fles staan). Kortom: slechte prijs-kwaliteitverhouding en bediening laat te wensen over. Voor ons eenmalig.

 20. Dave S.
  • 2 recensies
  10/10

  Een culinaire ervaring die zijn weerga niet kent de smaak paletten waren verschrikkelijk goed gecombineerd Werkelijk fantastisch